Frimangron presenteert: Broedplaats Sessies

Mon Jun 13 2022 at 08:30 pm to 10:00 pm

Paradox Tilburg | Tilburg

FriMangron
Publisher/HostFriMangron
Frimangron presenteert: Broedplaats Sessies
Advertisement
WAT
Live concert, als resultaat van een kort maar krachtige symbiose tussen makers die speciaal voor deze gelegenheid samen met het Frimangron trio de Broedplaats zijn ingedoken.
WIE
14 februari: feat. Aura Bouw
14 maart: feat. Sanne Rambags LET OP: wordt verplaatst ivm COVID bandlid
25 april: feat. Melle Weijters
16 mei: feat. Jeroen van Vliet
13 juni: feat. Bastian Benjamin

WAAROM
De magie van het moment, van het “nu”, en de verbinding die hieraan ten grondslag ligt met dat wat buiten het bewustzijn van alledag verscholen ligt, vormen een rode draad in de manier waarop Frimangron muziek zoekt te maken. Avontuur is hiervoor een absoluut noodzakelijke voorwaarde. Door buiten eerder gebaande paden te treden beogen Koen, Remo en Emiel juist die “non-ordinairy state of consciousness” op te wekken die leiden kan tot het ervaren van ware verbinding.
Deze Broedplaats Sessies vormen een belangrijk onderdeel van een voor het trio continue doorgaand artistic research proces: door telkens weer één andere maker uit te nodigen om een kort maar intens muzikaal avontuur aan te gaan, probeert Frimangron zich over te kunnen blijven geven aan het onverwachte, het ongedachte, het ongevormde. Live improvisatie vormt dan ook het fundament voor deze sessies. Het experiment is essentieel.
HOE
Tijdens deze vijf Broedplaats residenties werkt Frimangron steeds kort (hooguit enkele dagen) en zeer intensief samen met een bijzondere maker die zich in zijn of haar werk beweegt op het boeiende snijvlak tussen compositie en improvisatie. Samen gaan zij op zoek naar het avontuur dat tijdens het eropvolgende concert samen met het publiek kan worden aangegaan.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Paradox Tilburg, Telegraafstraat 62, Tilburg, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: