Freak Of Nature - Vinyl Releaseparty

Fri Nov 26 2021 at 07:00 pm

Zeppelin Rock Bar | Copenhagen

Zeppelin Rock Bar
Publisher/HostZeppelin Rock Bar
Freak Of Nature - Vinyl Releaseparty
Advertisement
FREAK OF NATURE - VINYL RELEASEPARTY
D. 26. November genudgiver Mighty Music hele bagkataloget for Mike Tramp's band Freak Of Nature og Mike Tramp kommer i den anledning forbi Zeppelin Rock Bar og fortæller røverhistorier og signerer plader for jer. Selvfølgelig skal vi også lytte til en hel masse Freak Of Nature denne aften.
Mike Tramp siger: "Når man laver et interview med Rock Magaziner, Radio eller TV, er der aldrig tid nok til at fortælle den sande og hele historie. Der er altid noget som bliver glemt, misforstået, eller bare ikke hørt. I anledningen af genudgivelsen af Freak Of Natures 2 studio album og også "Outcast", sætter jeg mig på en stol med en mikrofon, og ser om jeg kan huske alt som gjorde det her band og albums til højdepunktet i min karriere."
Freak Of Nature var Mike Tramps bandkreation lige efter White Lion gik i opløsning. Udtrykket var uden tvivl mørkere og hårdere end det Tramp var kendt for med White Lion, men Freak Of Nature, der blev fuldendt med bassist Jerry Best, guitaristerne Kenny Korade og Dennis Chick samt trommeslager Johnny Haro, udgav to studiealbum og en samling demoer og outtakes til stor fanglæde og presseopmærksomhed, og skabte derved rockhistorie.

Nu, efter have været udgået i årevis, genudgiver Mighty Music alle tre Freak Of Nature album: "Freak Of Nature" (1993), "Gathering Of Freaks" (1994) og "Outcast" (1998) i adskillige samlerudgaver både på digipack CD og farvet vinyl ("Outcast" kommer dog kun på CD – ikke vinyl) med restaureret artwork og remastered.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe diverse udgaver på aftenen på Zeppelin og få dem signeret af Mike Tramp.

Fri Entré!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Zeppelin Rock Bar, Vesterbrogade 45, st., Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: