Frank Carter & The Rattlesnakes - VEGA - NY DATO

Sun Nov 06 2022 at 09:00 pm UTC+02:00

VEGA | Copenhagen

Live Nation Denmark
Publisher/HostLive Nation Denmark
Frank Carter & The Rattlesnakes - VEGA - NY DATO
Advertisement
OBS: Koncerten med Frank Carter & The Rattlesnakes i Store VEGA 30. januar 2022 udskydes til 6. november 2022.
Billetkøbere skal blot møde op med deres billet til den nye dato 6/11/22.
Statement fra bandet:
"Unfortunately due to the catastrophic mishandling of the global pandemic, and the rise in cases throughout Europe we have had to make the difficult decision to postpone our European Tour.
All the shows have been rescheduled to November 22, all tickets are valid for the new shows and if for some reason you have plans next November you can get a refund from the point of purchase.
Stay safe, see you in 22."
FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES
STORE VEGA
22. NOVEMBER 2022
STOR UK OG EUROPATOUR ANNONCERET
NYT ALBUM ‘STICKY’ UDKOMMER 15. OKTOBER

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 16. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk

Frank Carter og The Rattlesnakes’ åbningsaften på Download Pilot, var følelsesladet og frigav en voldsom ophobet energi, der vil leve længe i hukommelsen hos alle der var tilstæde. Bandet beviste, at de byder på noget, som ingen andre lige nu: et enormt tiltrængt skud af anarkistisk ånd, som lænkerne fjernes, men også den udtalte og skæve humor om at samle sig mod uretfærdighed; plus et råt, udtømmende liveshow uden den giftige maskulinitets troper. Når lockdown lempes, hvem skal ellers stå bag soundtracket til vores nyfundne frihed?
Frank Carter og The Rattlesnakes, griber øjeblikket i rampelyset, og deler deres nye single 'Sticky', som for nyligt er blevet spillet i radioen for første gang, hos Daniel P Carter på Radio 1. Singlen er forløber for deres spændt ventede nye album, ligeledes med titlen 'Sticky', der udkommer 15. oktober. Det bygger på det momentum, skabt af deres seneste single 'My Town' med Joe Talbot fra IDLES, som er den største i deres karriere til dato og blev B-listet på Radio 1.
Bankende ud af højttalerne med en ny direkte umiddelbarhed giver singlen 'Sticky' en smagsprøve på, hvad man kan forvente af albummet. Det er et skarpt chok af indre punk-raseri, når Carters vrissende stemme fører os til en bys kvælende, lukkende vanvid efter mørkets frembrud. Han maler et scenarie med voksende paranoia, der desperat ønsker at dykke ned i enhver dårlig vane for at modvirke den eksistentielle fortvivlelse ved at føle sig ”midnight blue”. Men han har også gang i en hånlig, horrorshow-humor, når han hvæser: “I’m no vampire but I want your blood.”
Carter udtaler, “‘Sticky’ is about that moment where you’re drunk at a bus stop at 3AM. You know there are no more buses, but you sit there anyway because you’re too fucked to figure out your options. Your kebab is on the floor, there’s a Stella in your pocket, and you’re woken up by a dirty little fox eating your shoes.”
Det er den perfekte introduktion til en plade, der bryder ud af lockdown. Produceret af guitaristen Dean Richardson for første gang, konsoliderer det parret som et af de mest spændende partnerskaber i britisk punkrock. Carter lyder som en utæmmet naturkraft, der det ene minut udtrykker Keith Flints gavtyveagtige trussel og Sid Vicious det næste. Sammen med Richardson har de lavet en plade, der ikke spilder tiden: ikke en eneste sang rammer fire minutters barrieren, og få rammer endda tre.
'Sticky' er lydudbruddet af mere end et år af undertrykt energi. Selvom det er en eskapistisk oplevelse, er den nylige virkelighed aldrig for langt væk. Det er der i 'Go Get A Tattoo', som blev inspireret af Carters oplevelse af at skulle lukke sin første London-baserede tatoveringsforretning, Rose of Mercy, næsten umiddelbart efter at den var åbnet. Det er lige så til stede i 'My Town', en forstadsvignet over samfundets kollektive mentale sundhed, der hurtigt optrævles.
Carter og Richardsons vision forstærkes af mafian af underdogs og outsidere, der tilslutter sig dem. Samt Joe Talbot, queer, den underjordiske elektro-punk sensation Lynks supplerer Carters angreb med en dobbelt dosis surrealistisk vildskab på 'Bang Bang' og 'Get A Tattoo', mens Cassyette bringer et provokerende slag til den snuskede rock’n’roll ‘Off With His Head’. Da Primal Scream's Bobby Gillespie dukker op på den afsluttende ‘Original Sin’, føles hans luftige stemme nærmest som frelse for de overtrædelser, der gik forud for den.
Carter opsummerer kortfattet: “Someone described it to me as ‘they felt their youth’ when they were listening to the record. When you make albums, those are the ones you want to make. Nostalgic, but classic. Timeless, and also modern.”

Man kan nu forudbestille albummet i en række eksklusive formater her. Alle pre-orders bliver belønnet med et øjeblikkeligt download af titelsangen og ‘My Town’.

Efter at have afsluttet deres 2020-turné 'The End of Suffering' med et udsolgt show med 10.000 publikummer på Londons Alexandra Palace, offentliggør Frank Carter og The Rattlesnakes detaljer om deres første turné i forbindelse med udgivelsen af 'Sticky'. De har en omfattende række britiske datoer i november måned og to O2 Academy Brixton-shows i januar 2022, for derefter at tage på en europæisk turné, i over tretten lande.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

Madison McFerrin (US) \/\/ RUST [ny dato]
Sat Nov 05 2022 at 09:00 pm Madison McFerrin (US) // RUST [ny dato]

RUST

Drori-Hansen Furniture Reunion 22 - Amager Bio
Sat Nov 05 2022 at 09:00 pm Drori-Hansen Furniture Reunion 22 - Amager Bio

Amager Bio

PUP
Sat Nov 05 2022 at 09:00 pm PUP

Pumpehuset, Store Sal

The Producers
Sun Nov 06 2022 at 03:00 pm The Producers

Det Ny Teater

The Producers
Tue Nov 08 2022 at 07:30 pm The Producers

Det Ny Teater

Brimheim - VEGA
Tue Nov 08 2022 at 08:00 pm Brimheim - VEGA

VEGA

The Producers
Wed Nov 09 2022 at 07:30 pm The Producers

Det Ny Teater

Hjerteflimmer for Voksne p\u00e5 tour @Bremen Teater, K\u00f8benhavn
Wed Nov 09 2022 at 08:00 pm Hjerteflimmer for Voksne på tour @Bremen Teater, København

Bremen Teater

Swedish House Mafia | Royal Arena | 9. november 2022
Wed Nov 09 2022 at 09:00 pm Swedish House Mafia | Royal Arena | 9. november 2022

Royal Arena

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events