Fortune Feimster - 26. september - Studie 2

Mon Sep 26 2022 at 08:30 pm to 11:30 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Fortune Feimster - 26. september - Studie 2
Advertisement
Fortune Feimster
Studie 2, DR Koncerthuset
26. september 2022
Billetsalget starter 27. maj kl.10.00
Billetpris: 295,- + Gebyr
Billetsalg: drkoncerthuset.dk / allthingslive.dk
Du kan fange komiker, forfatter og skuespiller Fortune Feimster i radioen, på skærmen, det store lærred og snart på tour i Europa med sit standup show. Hendes første one-hour special, Sweet & Salty, på Netflix streamer ligeledes lige nu på Netflix – en special der er blevet nomineret til ”Best Comedy Special” ved Critics’ Choice Awards.
Fortune Feimester begyndte karrieren i Los Angeles og har siden det hele startede blandt andet kunne opleves i The Mindy Project, Ru Paul’s Drag Race, Glee, Dear White People, Lights Out With David Spade, The Netflix Afterparty, og så har hun lagt stemme til Evelyn i The Simpsons. Sideløbende har hun også delt ud af sin standup på late night shows som Conan og Late Night With Seth Meyers og ageret vært på sin podcast Sincerely Fortune.
På nuværende tidspunkt turnerer Fortune Feimster med sit standup show i sit amerikanske hjemland, hvor hun runder af i Fox Theater i Tucson, Arizona, inden turen går til Europa i efteråret, hvor vi glæder os til at byde hende velkommen i Studie 2 i DR Koncerthuset 26. september.

? ??????????? - ????:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er drkoncerthuset.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: