Foredrag KBH: ”Refleksioner over irsk identitet, mentalitet & samfund"

Thu Dec 09 2021 at 04:30 pm to 06:30 pm

Kristeligt Dagblad | Copenhagen

Irish Events
Publisher/HostIrish Events
Foredrag KBH: \u201dRefleksioner over irsk identitet, mentalitet & samfund"
Advertisement
I foredraget ”Refleksioner over irsk identitet, mentalitet & samfund” kommer historiker & Irlandsekspert Claus Hebor med forklaringer på, hvorfor irerne er så særprægede - på den gode måde. Det ligger i deres historie, deres keltiske identitet og deres positive stædighed, som udmønter sig i værdier som både er ældgamle og helt moderne.
Foredraget er et kalejdoskopisk vue over Irland med alle dets modsætninger, som ledsages af farverige og humoristiske fotos bl.a. fra den smukke natur, som betyder så meget for irernes stolthed. Det sluttes af med at causere over, hvad vi i Danmark kan lære af irerne indenfor uddannelse, sammenhængskraft, respekt for andre, lykke og tilfredshed, tro & spiritualitet, stressfrit liv, m.v. Foredraget er letforståeligt, humoristisk og særdeles tankevækkende, så alle kan være med uanset deres viden om Irland. Det varer 2 timer + tid til spørgsmål og kommentarer fra tilhørerne.
Foredraget er en selvstændig optakt til læserrejsen med kristeligt Dagblad og KulturRetur til Irland 21.- 29. april 2022: https://shop.k.dk/collections/laeserrejser-i-udlandet/products/oplev-det-historiske-irland-den-21-til-den-29-april-2022
Foto: Liam Carroll Photography
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kristeligt Dagblad, Vimmelskaftet 47, 1161 Copenhagen, Denmark, Copenhagen , Denmark

Tickets

Sharing is Caring: