FoodTechShow

Tue Apr 09 2024 at 10:00 am to Wed Apr 10 2024 at 04:00 pm

Millenáris B épület (Nagycsarnok) | Budapest

Nemzeti Agr\u00e1rgazdas\u00e1gi Kamara
Publisher/HostNemzeti Agrárgazdasági Kamara
FoodTechShow
Advertisement
Élelmiszeripari gép- és technológiai kiállítás
About this Event

Az élelmiszeripar számára csaknem 400 milliárd forintnyi pályázati forrás nyílik meg a következő időszakban. A támogatások hatékony felhasználása és a tervezett beruházások sikeres megvalósítását segítve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2024. április 9-10. között élelmiszeripari gépkiállítást szervez, ahol a legkorszerűbb technológiákat, gépeket és berendezéseket ismerhetik meg az ágazat szereplői.

A kiállításon az élelmiszeripari fejlesztéseket tervező vállalkozások megismerhetik a legkorszerűbb technológiákat, gépeket és berendezéseket, valamint az építészeti és épületgépészeti, illetve termelésirányítási megoldásokat. E mellett szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések, műhelyviták is várják majd az érdeklődőket, ahol az élelmiszeripar szerepéről, jelenlegi helyzetéről és jövőbeli kilátásairól, a termékek bel-és külpiacra jutásáról is szó esik majd. A kiállításon kiemelt figyelmet kapnak az Ipar4.0-ás megoldások, a digitalizáció és az automatizáció, mint a versenyképesség mozgatórugói.


További részletek az esemény weboldalán.


Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráló regisztrációval tudomásul veszi és elfogadja az adatkezelési szabályzatot.


Helyszín: Millenáris B épület

Megközelítés:


Event Photos
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Millenáris B épület (Nagycsarnok), 16-20 Kis Rókus utca, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: