FLUGT: forpremiere og debat

Wed Jun 16 2021 at 05:00 pm

Empire Bio | Copenhagen

Publisher/HostEmpire Bio
I anledning af World Refugee Day inviterer DRC Dansk Flygtningehjælp og Empire Bio til forpremiere på den anmelderroste og prisbelønnede dokumentarfilm ”Flugt”.
Arrangementet vil blive åbnet af instruktør Jonas Poher Rasmussen og efterfulgt af en samtale omkring flygtningebeskyttelse, integration og fordrivelsestendenser anno 2021 faciliteret af diversitetskonsulent Fahad Saeed. Paneldeltagere inkluderer Natasha Al-Hariri, Direktør for DFUNK, Leo Nasser, syrisk flygtning og talsperson for LGBT Asylum og social- og sundhedspraktikvejleder samt Bettina Normann Petersen, Senior Legal Associate for UNHCR. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til paneldeltagerne.
Arrangementet finder sted d. 16. juni 2021 kl. 17-19:30 i Empire Bio og koster 50 DKR. Der er begrænsede pladser i salen. Billetter kan købes her: https://billet.empirebio.dk/billetter/25104/299099?org=141
”Flugt” følger den 11-årige Amin og hans families gentagne forsøg på at flygte i sikkerhed fra Afghanistan i 1990erne. En flugt, der forløber over flere år, og som bringer familien i overhængende fare. Parallelt fortæller filmen historien om den voksne Amin, der kæmper med barndommens traumer og frygt, som konstant kaster skygger over det liv, han prøver at bygge op for sig selv og sin kæreste.

Event Venue & Nearby Stays

Empire Bio, Guldbergsgade 29F, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: