Flamenco&Pilates Workshop Budapesten

Sun Oct 17 2021 at 10:00 am to 04:45 pm

M10 Tánc - és Sportakadémia | Budapest

B\u00f6r\u00f6cz Petra flamenco t\u00e1nc
Publisher/HostBöröcz Petra flamenco tánc
Flamenco&Pilates Workshop Budapesten Flamenco & Pilates Workshop Budapesten
Ép testben ép lélek. Ez is lehetne a mottója a pilates és flamenco táncórákat kínáló workshopnak, amit Pápay Eszter pilates oktató és Böröcz Petra flamenco táncos együtt vezetnek. Aki eljön, igazi feltöltődésre, testi fejlődésre és lelki inspirációra, remek közösségi programra számíthat.
Amit kínálunk:
- 1, vagy 2 db 60 perces pilates óra + 1 db 90 perces flamenco táncóra.
- Két verzió van:
1. Kezdő flamenco táncóra + 1, vagy 2 pilates óra.
2. Középhaladó flamenco táncóra KENDŐVEL + 1, vagy 2 pilates óra.
- A Kezdő flamenco táncórán, valamint a Pilates órákon való részvételhez sem táncos, sem pilates tapasztalat, előzetes ismeret nem szükséges, teljesen kezdők jelentkezését is várjuk.
- A Középhaladó flamenco táncórára a legalább 2 éve aktívan flamencot táncoló hölgyeket várjuk.
A koncepciónk:
Test és lélek … avagy az izmok és ízületek erősítése, előkészítése után a lélek is sokkal több „térhez” és lehetőséghez jut a táncban való szárnyaláshoz.
A PILATES olyan mozgásrendszer, mely során megnő izmaink és ízületeink állóképessége, és sérülékenységük csökken. Testünk, mélyizmaink stabilizálása-mobilizálása, valamint a helyes légzés révén segít megérezni a bennünk rejlő erőt, tartást, segít visszatalálni a központunkhoz, segít testileg és lelkileg egyensúlyban maradni. A gyakorlatokat folyamatos koncentrációval, tudatossággal és precízen végezve javul a testtudatunk és a mozgáskoordinációnk, ami a napi életvitel során is rendkívül fontos, de erősíti lelki állóképességünket is. Az erősítés alapvető kiegészítője a streching, ami oldja az izom- és az idegrendszer blokkjait, ezáltal segít a stresszoldásban is.
Pápay Eszter pilates oktató rendkívüli odaadással, lelkesedéssel és precizitással kíséri a vele tartókat a gyakorlatokon keresztül. Pilates óráit sok-sok, az erőfeszítést és sikert övező mosoly kíséri. Óráin a résztvevőkről képi és videófelvételek készülhetnek.
Eszterről és az általa tartott pilates programokról itt tudhatsz meg többet: https://www.facebook.com/PilatEszter-300125593942350
Minden tánc alapja a testben az a fajta izomerő, erőnlét és egyensúly, amit ezek a pilates órák is adhatnak. Magunkat megerősítve, átmozgatva fantasztikus élmény lesz együtt táncolni.
KEZDŐ ÓRA - A délelőtti foglalkozáson táncolni, mozogni, zenében lélegezni és érezni vágyó lányok, asszonyok, fiúk és urak jelentkezését várom. Ezen az órán megismerkedhetsz a flamenco tánc jellegével, a tango flamenco ritmusának lüktetésével, egy-két alaplépéssel, kipróbálhatod, hogyan hat rád ez a déli tengereket idéző dallamvilág és temperamentum. Sem táncos, sem zenei előképzettség nem szükséges, de az órát szeretettel ajánlom azoknak is, akik valaha már belekóstoltak a flamenco táncba.
KÖZÉPHALADÓ KENDŐS ÓRA - A délutáni, kendős táncóra a flamenco táncot már legalább 2 éve gyakorló táncosoknak szól. A kendővel való táncolást gyakoroljuk, lesz kendő technika, tanulunk egy kombinációt, vagy kettőt, és az így felélesztett, begyakorolt tudást egy szépséges dal keretében kamatoztatjuk, vagyis a koregrafiált részeket különféle módon alkalmazzuk a zenében. Szárnyakat növesztünk!
Az órára megfelelő kendőt kell hozni. Amennyiben nincs ilyened, de megvan a táncos tapasztalatod, keress bátran, és segítek.
Böröcz Petráról és flamenco programjairól itt tudhatsz meg többet: www.bpflamenco.hu
Program:
Délelőtt:
10.00-11.00 Pilates óra Pápay Eszterrel
szünet
11.15-12.45 Flamenco kezdő táncóra Böröcz Petrával
Délután:
14.00-15.00 Pilates óra Pápay Eszterrel
szünet
15.15-16.45 Flamenco középhaladó táncóra kendővel Böröcz Petrával
Helyszín:
Budapest, M10 Tánc - és Sportakadémia
Részvételi díj:
1 pilates + 1 táncóra ára: 9.000 Forint
2 pilates +1 táncóra ára: 12.000 Forint
Páros kedvezmény: -10% a részvételi díjból
A workshopra regisztráció szükséges!
[email protected]/+36705386268
[email protected] / +363051517023
A workshop minimális résztvevőszám mellett kerül megrendezésre, ezért kérünk, hogy a jelentkezési határidőig mindenképpen keress meg minket, ha jönnél.
Az érvényes jelentkezés feltétele az előleg számla ellenében való átutalása.
Az előleg a részvételi díj 50 százaléka.
Jelentkezési határidő: 2021.09.30.
FONTOS!
Az előleget a workshopot megelőző héten (október 10.től) már nem áll módunkban visszaadni, kizárólag orvosi igazolással indokolt esetben.
A workshopot a mindenkori járványügyi szabályozásnak megfelelően szervezzük.
A workshopon mindenki saját felelősségére vesz részt!
Mire lesz szükséged?
Hozz Magaddal Pilates/ Jóga matracot! Gyere kényelmes öltözetben.
Legyen nálad víz és törölköző!
A flamenco órákra a hölgyeknek érdemes szoknyát hozni – ha van, és jól érzed magad benne, térd alattig, vagy bokáig érőt.
A délutáni kendős flamenco órára legalább 110x110 cm nagyságú négyzet alakú, vagy 110 cm szárhosszúságú, háromszög alakú kendőt hozzatok. Szükség esetén egyeztessünk.
Ha kérdésed lenne, vagy jelentkeznél, fordulj bizalommal hozzánk. Jobbnál-jobb tervekkel és hatalmas lelkesedéssel várjuk ezt a közösségkovácsoló, átmozgató, táncos vasárnapot!
Eszter és Petra

Event Venue & Nearby Stays

M10 Tánc - és Sportakadémia, Murányi utca 10, Budapest, Hungary, 1078, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: