Fine Selection #115 ● DIERU [Honne Music, México] ● A38 Bow Terrace

Thu Sep 16 2021 at 05:00 pm to 10:00 pm

A38 Hajó | Budapest

A38 Haj\u00f3
Publisher/HostA38 Hajó
Fine Selection #115 \u25cf DIERU [Honne Music, M\u00e9xico] \u25cf A38 Bow Terrace ● Dieru [Honne Music, México]
● Vayna [Stop Thinking]
● Electric Boutique [Fine Selection]
Egy kicsit több, mint 2 éve már, hogy Dieru barátunk először járt nálunk. Mexiko egyik legkiemelkeőbb tehetségének nevét, olyan kiadók jegyzik, mint Capodere, KINA, Doppel-Audio és még sorolhatnánk. Saját kiadoója a Honne Music is nagyon jól pörög, amely mellett beindított egy vinyl only kiadót is az UFO Seriest, melynek első lemezét Raresh és Ricardo Villalobos hullámosra játszotta májusban a Space Miamiban. Szóval valószínűleg lesz nála pár patent zene a hajós puskalábak legnagyobb örömére. Várjuk!
Dieru mellett első alkalommal látjuk vendégül a Stop Thinking bárot, Vaynát, aki az utobbi időben egyre magasabbra tolja a mércét a hazai party szervezésben és emellett kiváló szelektor is. Remek felvezetése lesz mexikói vendégünknek.
Elővételes jegyet az A38 oldalán tudtok vásárolni, a helyszínen SZÉP kártyával is lehet (mindhárom szolgáltató, mindhárom zseb).
A Fine Selection a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal/applikációval és érvényes személyi igazolvány vagy útlevél bemutatásával látogatható. Kérünk mindenkit, hogy ennek tudatában vásároljon jegyet. Az ennek hiányában vásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.
Elővételes jegy: 1000 HUF (ezzel bármikor garantáltan bejutsz)
Jegy link >> https://www.a38.hu/hu/program/fine-selection-hu-21480

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Parties in BudapestEntertainment in Budapest

Sharing is Caring: