Filmvisning: Lyset fra sjokoladefabrikken

Mon Feb 07 2022 at 07:00 pm

Deichman Bjørvika | Oslo

Deichman Bj\u00f8rvika
Publisher/HostDeichman Bjørvika
Filmvisning: Lyset fra sjokoladefabrikken
Advertisement
Dag Johan Haugerud følger opp Barn med en filosofisk komedie.
BILLETTER
Billettene blir tilgjengelig én uke før filmvisningen, mandag 31. januar kl. 08.00.
Bestill gratisbilletter her: https://deichman.hoopla.no/sales/1067598207
Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.
OM FILMEN
Vi møter Andrea Bræin Hovig i rollen som eiendomsmegleren Ingrid. Hun og venninnen Maria, som er komponist, møtes i forbindelse med at en felles venninne skal gifte seg. Man har blitt enige om å lage en sang i anledning bryllupet, men idéen er lettere å unnfange enn å realisere.
Samtaler flettes sammen med stykker av Aleksandr Skrjabin, Lalo Schifrin, Claude Vivier og Ravel. Som i Haugeruds andre filmer, er også Lyset fra sjokoladefabrikken dialogdrevet, og mye av humoren oppstår i spriket mellom det som føles eller tenkes, og det som sies eller ikke sies. Haugerud er suveren i måten han på en ytterst mild, men drepende måte viser hvor fastlåst vi er i våre individuelle perspektiv, fordommer og fasader, noe som gjør det vanskelig både å komme andre i møte, men også erkjenne og ta ansvar for egne handlinger. Lyset fra sjokoladefabrikken kan sees som et midtpunkt i Haugeruds filmografi, med tematiske forbindelseslinjer til alle de andre spillefilmene hans.
- Drama
- Varighet: 1t 5min
- Tillat for alle
- Norsk tale, norsk tekst
- Format: DCP
--
Tirsdag 8. februar kl. 19 møter filmskaper og forfatter Dag Johan Haugerud forfatterkollega Marie Aubert til en dybdesamtale om språk og kommunikasjon.
SMITTEVERN
I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.
- Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre.
- Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
- Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
- Praktiser god hånd- og hostehygiene.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Deichman Bjørvika, Anne-Cath. Vestlys plass 1, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: