FIGHTS + Slug Boys + Aktiv Dödshjelp // John Dee

Fri Nov 10 2023 at 07:00 pm

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene | Oslo

Rockefeller \/ John DEE \/ Sentrum Scene
Publisher/HostRockefeller / John DEE / Sentrum Scene
FIGHTS + Slug Boys + Aktiv D\u00f6dshjelp \/\/ John Dee FIGHTS + SLUG BOYS + AKTIV DÖDSHJELP // JOHN DEE

FIGHTS
Det Oslobaserte punkbandet FIGHTS serverer rask, morsom og aggressiv punk og hardcore, med en liten splash boogie. Låter med temaer som livsfarlig flyvefisk, viktigheten av å låse bilen din, avhengighet og asbest. Nå er de aktuelle med sitt etterlengtede debutalbum «Scampirock»!
Låta "We Got This" fra albumet er i skrivende stund c-listet på P3!
FIGHTS er en skikkelig godbit for folk som liker Turbonegro, The Hellacopters, The Dahmers og The Good The Bad & The Zugly, for å nevne noen.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5go1nvPuLCt4vDLZXYkzE7?si=lbaQSQSkRZSGML8TjVTvLQ
SLUG BOYS
SLUG BOYS er et post-punk-band fra Oslo bestående av tre nordmenn, en svenske, og en brite som er aggrosulten på svette scene-øyeblikk og uanstendig, men særs nødvendig kroppslig kontakt. Fra start har målet vært å lage musikk som er rå, upretensiøs og fengende, med en god dose galskap. Og bandet har nå skapt sitt helt egne aggressive sound, med inspirasjon fra band som Amyl & the Sniffers, Queens of the Stone Age, IDLES og Turbonegro.

Musikken til Slug Boys har blitt godt mottatt i den norske punk-scenen, og med flere konserter under beltet har bandet utviklet et rått og kaotisk sceneshow. Slug Boys ser for seg at denne konserten med Fights og Aktiv Dødshjelp kommer til å bli Oslos heftigste konsert i 2023, og har bestemt seg for å skru opp galskapen og kaoset enda 10 hakk.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Mj4y9aeqH1YQKIDtGBs6U?si=jYWMiVpyRgmqPX9nRej7hQ
AKTIV DÖDSHJELP
​​Oh shit, hvordan skal dette gå? Når DOCG-en av norsk punk skal flykicke rett inn i Dee!
Aktiv Dödshjelp, blant kjennere kjent som Norges farligste band, spiller opp til dans, moshpit og batangatriks. Med låter som Voi and Destroy, Trimma Lighter og Kronisk Fyllesjuk har Aktiv Dødshjelp seilt inn i norsk rock som en illsint flammefoliert jolle.
Høsten 2023 kommer det endelig ny musikk fra ‘hjelpa og på John Dee blir det premiere på ny låt!
Hør deg opp på Spotify i mellomtiden. Good ol‘ days det er her og nå!
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6VmW8AvN8ilOMV6hLo4xxP?si=z0f27qAJQEGvZbq8POdsYg
--
Bill. kr. 225,- + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning.
Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

Event Venue

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Auditorium AS, Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Badstugata 2,Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: