Fernisering: Københavnerstykker + The Champagne of Skateboarding + Amalgamation No. 7 (Platform)

Thu Jun 02 2022 at 04:00 pm to 07:00 pm

Nikolaj Kunsthal | Herlev

Depanneur
Publisher/HostDepanneur
Fernisering: K\u00f8benhavnerstykker + The Champagne of Skateboarding + Amalgamation No. 7 (Platform)
Advertisement
Kom med når vi fejrer åbning af hele tre nye udstillinger i Nikolaj Kunsthal!
Alle er velkomne. Der er fri entré, og det er muligt at købe drikkevarer i baren. Malika Mahmoud og Suziethecockroach vil betjene dj-pulten og Depanneur stiller en madvogn op på Nikolaj Plads.
Københavnerstykker *
Hvad har Uffe Isolotto, Olafur Eliasson, Nina Beier, Nanna Abell, Elmgreen & Dragset, Arvida Byström og Kinga Bartis til fælles? De er alle en del af vores kommende udstilling Københavnerstykker, som vi fejrer åbningen af torsdag d. 2. juni.
Københavnerstykker tilbyder et øjebliksbillede af den nyeste samtidstidskunst. Udstillingen er nemlig bygget op om alle de 154 værker, som Rådet for Visuel Kunst har indkøbt til Københavns Kommune i perioden 2018-2021. Til daglig hænger værkerne rundt omkring på institutioner og offentlige arbejdspladser, fx. på skoler, borgmesterkontorer, rådgivningscentre og bosteder for psykisk syge. Frem til 31. juli er de sidste fire års kunstindkøb samlet i Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri.
Læs mere her: https://www.nikolajkunsthal.kk.dk/udstillinger/koebenhavnerstykker-raadet-for-visuel-kunst-2018-2021
The Champagne of Skateboarding *
Ved samme lejlighed åbner vi også fotoudstillingen The Champagne of Skateboarding af Arto Saari. Den kan du læse mere om her: https://www.nikolajkunsthal.kk.dk/udstillinger/arto-sari-the-champagne-of-skateboarding?language=da
Amalgamation No. 7 (Platform) *
Der er også vagtskifte i vores nye udstillingsrum Platform, som fra 2. juni indtages af Ruby Mariama Laura Andersen Ndoye og Aysha Amin. Læs mere om deres udstilling lige her: https://www.nikolajkunsthal.kk.dk/exhibitions/platform-ruby-mariama-laura-andersen-ndoye-aysha-amin
Billede:
Elmgreen & Dragset: Narcissus, 2015
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Sharing is Caring: