Female FitWell Camp

Sun Jul 03 2022 at 01:00 pm

Rom for Dans | Oslo

Steffie O Mayazi
Publisher/HostSteffie O Mayazi
Female FitWell Camp
Advertisement
Flyttet fra 2021 till 2022 pga Corona!
«Female Fitwell Camp» er en workshop for kvinner hvorav fokuset er å dele våre verdier: Helse, fellesskap og selvutvikling gjennom trening og mindfullness. Hensikten er å opplyse hvordan fysisk aktivitet påvirker kvinners helse og velvære, samt benytte trening som en sosial arena for skape et fellesskap for kvinner. Grundet av Steffie O. Mayazi og Maria Jones.
Program
✅ Zumba Fitness - Instruktør: Maria Jones
✅ FitHEELS (Feminin dans fitness i høye hæler) -Instruktør: Steffie O. Mayazi
✅ Gruppeworkshop med utgangspunkt fra tematikk: WOMEN-EMPOWERMENT
✅ Twerk - Instruktør: Tone Gåsbakk
✅ Feel Good Yoga - Instruktør: Agata
DELTAKER MÅ MEDBRAKT: treningsklær, treningsko, høye hæler og ett godt humør!
Aldersgrense: Vi oppmuntrer kvinner i alle alder som vill delta i arrangement velkommen.
MINIMUM ALDERSGRENSE 15 år!
Tid: 13:00 - 17.40
Pris: 299 (Nuvarande pris kan endres!)
Kontakt/spørsmål: [email protected]
Gründer:
Maria Jones er medgründer av «Female Fitwell Camp.» Hun har 6 års erfaring som danseinstruktør (zumba) og drifter dansegruppen «Dance4U» som er rettet mot flerkulturelle kvinner i Norge. Har master I velferdsstudier med spesialisering i sosialt arbeid fra UIA samt videreutdanning i veiledning – tverprofesjonell tilnærming på individ- og gruppenivå fra OsloMet. Til daglig jobber Maria som prosjektkoordinator.

Steffie O. Mayazi er medgründer av «Female Fitwell Camp» og gründer av «Camp FitWell.» 4 års erfaring som instruktør og spesialisert seg i Dans Fitness. Hennes lidenskap for prosjektarbeid og veldedighet ført til at Steffie lansert og arrangerte «Camp FitWell» i Kongo, Kinshasa Januar 2020. Hun har en associate degree i Mass Communication fra Gulf Coast State College I USA, og jobber nå som frisør. I tilleg har hon sitt egne trenings merch «So Mayazi Fitwell.» som salges online. Ved av å være frisørlærling og instruktør, jobber Steffie som konferansier for flere events internasjonalt.

Gjest Instruktører:
Tone Gåsbakk er en utdannet ernæringskonsulent
och CEO av «Twerk.no» Siden 2015 undervist i dansestilen Twerk i Norge og Danmark. Dessuten vunnet flere indivduelle twerkekonkurranser. Hun arrangerer workshops og kurs på landsbasis og undervist bla. hele TV2 sitt God Morgen Norge team og Vegard Harm i denne populære dansestilen. Formålet med hennes twerkekurs er å få alle kropper til å føle seg sexy, fokus på bodypositivity og skape en større selvtillit hos deltakerne. Visjonen er å øke livsgleden og forbedre mentaliteten, ved å tro mer på seg selv, samt er twerk en veldig fin styrketrening for de som ikke liker den tradisjonelle løfte vekter som ofte forbindes med styrketrening. Kjennetegn for twerk er feminine dansetrinn, med høy attitude og rå styrke mikset med akrobatikk.


Agata Foryszewska har praktisert yoga og meditasjon i 4 år. Hun skaffet seg utdanning i Thailand og Norge som lærer i Vinyasa, Hatha og Yin og reiki-healer. For øyeblikket studerer hun for å bli ansiktsyoga-ekspert. Agata underviser i forskjellige typer gruppe- og individuelle klasser i Oslo og startet sitt eget selskap Easy Life Yoga i juni 2019. Hun er en veldig aktiv person som leder workshops og arrangementer i Norge og Polen. Agata er forelsket i norsk natur og hun bruker all fritid å være ute så mye hun kan.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Rom for Dans, Marstrandgate 8, Oslo, Norway

Sharing is Caring: