Familielørdag: I skogen

Sat Sep 18 2021 at 12:00 pm to 02:00 pm

Deichman Holmlia | Oslo

Deichman Holmlia
Publisher/HostDeichman Holmlia
Familiel\u00f8rdag: I skogen Bli med på en magisk danseforestilling som også passer for de aller, aller minste!
I skogen
Langt der inne
Bak denne
Gjennom og forbi
Bli med inn!
Langt der inne
Hørte du noe?
I skogen er en danseforestilling for barn fra 1-6 år. Barna får møte en danser og en musiker, som sammen vil ta med publikum inn i en egen fantasiskog. Det er en undrende, morsom, sansende og spennende forestilling, hvor barna får høre, se og oppleve ulike rariteter, snodigheter og spennende ting som kanskje kan finnes i en skog? Det er ingen rød tråd som barna må følge, det er isteden mange små møter og øyeblikk med bevegelse, musikk og lyder som søker å vekke nysgjerrigheten og interessen. Forestillingen varer i ca 30 minutter, med en interaktiv del hvor barna kan få være med utøverne og utforske noe av kulisser og rekvisitter.
Vi har to visninger for at flest mulig skal få med seg denne forestillingen - velg en. Det blir kun lagt ut 23 gratis billetter til hver forestilling. Gi beskjed om du har billett, men ikke kan komme! Billettene ligger ute her: https://deichmanholmlia.hoopla.no/sales/
Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernsregler. Hold deg hjemme hvis du er syk, hold god avstand og husk å bruke håndsprit.

Event Venue & Nearby Stays

Deichman Holmlia, Holmlia senter vei 16, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: