FØRJUL- OG KOSETUR TIL KATNOSDAMMEN (16-26 ÅR)

Fri Nov 26 2021 at 03:30 pm to Sun Nov 28 2021 at 06:00 pm

Katnosdammen | Oslo

DNT ung Oslo
Publisher/HostDNT ung Oslo
F\u00d8RJUL- OG KOSETUR TIL KATNOSDAMMEN (16-26 \u00c5R)
Advertisement
DNT-ung inviterer til førjulstur til Katnosdammen første helgen i advent.
Vi legger opp til fin tur i området rundt hytta dagtid mens sola er oppe. På kvelden vil vi bruke tiden på å spille brettspill, bygge pepperkakehus og hygge oss foran peisen.
Katnosdammen har både langbord og sofagruppe med mindre bord, slik at det er god plass til å spille spill eller bygge pepperkakehus. DNT tar med noen spill, pepperkakedeig og godteri til å pynte pepperkakekonstruksjonene.
Deltagere oppfordres til å ta med egne spill (husk at det er relativt langt å gå inn!) om det er noen du har lyst til å spille. Det er også helt innenfor å ta med seg nisselue.

Oppmøte:
Oslo Bussterminal klokken 15.40 nede ved platform A14 på fredag 26. November.

Fredag (ca 12 km):
Vi møtes på Oslo Bussterminal klokken 15.40 nede ved platform A14 og tar Buss 126 til Stryken kl 15:55. Fra Stasjonen er det rundt 12 km å gå inn til hytta. Vi bruker kvelden på å lage en enkel middag og koser oss. Hvis været tillater det, tar vi middagen rundt et bål på veien inn til hytta.

Lørdag (0-15 km):
Vi tar en rolig morgen før vi legger ut på rundtur i området. Vi ser ann været, og tilpasser turen deretter. Vi tenner bål og spiser lunsj ute, hvis været tillater det.
Tilbake på Katnosdammen lager vi felles middag (Julemat?), og tilbringer resten av kvelden med spill, lager pepperkakehus og koser oss foran peisen.

Søndag (ca. 12-23km) :
Etter frokost og utsjekk fra hytta så rusler vi ned til sivilisasjonen hvor vi avslutter turen. Siden det på denne tiden av året kan både være isete og vått, må vi se ann forholdene. Vi kan enten gå ut til Sørkedalen (~20km), Maridalen (~23km), eller tilbake til Stryken/ Harestua (~14km). Vi prøver å være tilbake til Oslo S senest rundt kl. 18. Siden vi lar været bestemme hvilken vei vi går ut, vil det ikke være mulig å skrive hvilken buss vi tar tilbake til Oslo S. Turledere vil ha oversikt over alle muligheter.

Pris:
medlem: 300kr
ikke-medlem: 400kr

Pakkeliste:
På denne tiden av året er pakkelisten helt avhengig av været. Det kan være bart, isete eller snø i skogen. Turleder vil derfor sende en oppdatert pakkeliste ca. en uke før turen starter.
En vil uansett ha behov for:
Sekk med plass til litt ekstra mat (40L+ anbefales).
lakenpose og putetrekk
varme klær
hodelykt
Ekstra tørt skift
lue og votter
badetøy og hånkle for de som er sikkelig tøffe.
Tykke sokker eller sandaler til å bruke inne (Kan være gulvkaldt!)
Nisselue

Frokost til lørdag og søndag
Lunsj til lørdag og søndag
Litt snaks
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Katnosdammen, Nordmarka 875, Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: