Fókuszban a jövő menedzserei – Karrierhangok: menedzser vagy vállalkozó?

Tue Sep 21 2021 at 05:20 pm

Budapest Corvinus Egyetem "E" épület III. előadó | Budapest

F\u00f3kuszban a j\u00f6v\u0151 menedzserei \u2013 Karrierhangok: menedzser vagy v\u00e1llalkoz\u00f3?
Advertisement
Te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen út áll egy sikeres menedzser és vállalkozó mögött? Hol tér el esetenként a kettő karrierút, vagy hogy hogyan tartják fenn motiváltságukat karrierjük csúcsán? ?
Ez esetben szeretettel várunk előadás-sorozatunk első részén, amely a Youth Business Groupnak és a Menedzserszövetségnek az együttműködésének köszönhetően valósul meg. ?
Két, a területükön kiemelkedő szakmai teljesítményt elért előadónk mesél majd munkájuk mindennapi kihívásairól, saját karrierútjukról. ?
Előadóink nem mások, mint...
Dr. Zolnay Judit, a MetLife Magyarország és Bulgária vezérigazgatója és a Menedzserszövetség elnökségi tagja, valamint Gerendai Károly a Sziget Fesztivál alapítója, a Lupa-tó, a Budapest Park és az első Michelin-csillagos Costes étterem tulajdonosa, valamint a Menedzserszövetség 2018 Év Menedzsere a Társadalomért Díj kitüntetettje. ?
Előadóink bemutatják pályafutásuk sikereit, nehézségeit, kihívásait, illetve mesélnek a nagyvállalati felsővezetői és vállalkozói lét hasonlóságairól, különbözőségeiről. Elkalauzolnak minket sikerük főbb állomásaira, valamint bemutatják nekünk motivációs taktikáikat, illetve azt, hogy hogyan váljon valaki prosperáló projektek vezetőjévé.
Ne maradj le! Csatlakozz eseményünkhöz, hogy te is részese lehess előadás-sorozatunk első részének!
? Időpont: 2021. szeptember 21. // 17:20
? Helyszín: Budapest Corvinus Egyetem “E” épület III. előadó
❗ A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és érvényes védettségi igazolványhoz kötött! ❗
Regisztrációs link: https://bit.ly/2XlreJ2
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Budapest Corvinus Egyetem "E" épület III. előadó, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: