UDSOLGT Soon - Releasekoncert + support: Emely @Hotel Cecil, København

Fri Dec 02 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
UDSOLGT Soon - Releasekoncert + support: Emely @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Soon har skrevet sange for Goss, Phlake og Clara. Nu står den aarhusianske duo klar med debutalbummet og inviterer til releasekoncert på Hotel Cecil, hvor de serverer upbeat kærlighedspop og late night r'n'b den 2.december.

Soon på Hotel Cecil
https://hotelcecil.dk/arrangementer/soon/
——————————————
• Billetpris: 190kr
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC0212C
• Døre til koncertsalen åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

Soon - som består af vennerne August og Andreas - udgiver det kommende album på eget pladeselskab. Med ufiltreret sårbarhed og ild i øjnene skriver Soon sange om kærlighed, der efterlader selv den koldeste kyniker varm, dagdrømmende og håbefuld.
Efter succespunkter som to udsolgte koncerter i Pumpehuset, support for Phlake i Royal Arena og rotation på P3 har Soon-drengene har haft brug for at vende fokus indad og har brugt det seneste år på at færdiggøre debutalbummet. Albummet er nu klar og udkommer til efteråret inden den store releasekoncert på Hotel Cecil.
Soons sangskrivning har været svær at komme udenom. I 2021 var de blandt andet med til at skrive 3 x Ugens Uundgåelige på P3 – nemlig Goss' 'Mad Man', Phlakes 'Vendetta' og Claras 'Energies Don't Lie'.
Soon tænder op for fredagshumøret, når de spiller deres debutalbum for allerførste gang d. 2. december. Feststemningen fortsætter til Cecil AM, som starter efter koncerten.
Support: Emely
Den danske sangerinde, musiker og sangskriver Emely skriver popmusik fuld af hjerteblod, følelser og drømme. Hun har opvarmet for Phlake, turneret med Lukas Graham og optrådt på SPOT festival. Hendes første single ’Running' strøg ind som P3's uundgåelige, og nu er hun klar til at starte festen fredag den 2/12 med sin drømmende popmusik, som skaber hjertesorger på dansegulvet.
——————————————
VIGTIG INFORMATION OM BILLETKØB
Vi anbefaler, at du kun køber billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Vi fraråder køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider, da du ikke kan være sikker på billetternes ægthed og ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Festivals in Copenhagen

Sharing is Caring: