Aflyst - Belle & Sebastian - 19. januar - VEGA

Thu Jan 19 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

All Things Live Denmark
Publisher/HostAll Things Live Denmark
Aflyst - Belle & Sebastian - 19. januar - VEGA
Advertisement
Obs: Denne koncert er desværre aflyst.
????? & ?????????
????, ?Ø???????
???????????? ??????? ??. ???? ??.??.??
??????????: ??? + ?????
?????????: ?????????????.??
Den skotske gruppe med Stuart Murdoch i front har siden 90’erne delt deres ambitiøse indiepop og nostalgiske tekstunivers med deres mange fans. Gruppen debuterede i 1996 med Tigermilk, som det samme år fulgte op med det mesterlige If You’re Feeling Sinister – et album som i dag bliver betragtet som et af de bedste fra det årti.
Siden da har Belle & Sebastian udgivet en ep trilogi og otte album, hvoraf det seneste og anmelderroste Girls In Peacetime Want To Dance udkom i 2015.
Belle & Sebastian lavede i 2019 soundtracket til den kritikerroste film Days of the Bagnold Summer, der på fornemmeste Belle & Sebastian vis stryger musikalske penselstrøg hen over finurlige fortællinger om mennesker, der forsøger at forstå verden.
Sidste gang Belle & Sebastian gæstede Danmark i 2018, indtog de et tætpakket Studie 1 i DR Koncerthuset, hvor bandet, ifølge Gaffa - der kvitterende med fem funklende stjerner, leverede ”???????????? ???????? ?? ℎø????? ?????”.
Der er derfor masser at glæde sig til, når Belle & Sebastian indtager de smukke omgivelser i VEGA på deres europæiske tour næste år.
❤️ SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: