Få bill // The September When // Operaen

Sun Oct 17 2021 at 07:30 pm to 09:30 pm

Den Norske Opera & Ballett | Oslo

Stageway
Publisher/HostStageway
F\u00e5 bill \/\/ The September When \/\/ Operaen
Advertisement
The September When: Mother I’ve Been Kissed - 30 år!
The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits!
Med slipp av album som «Huggermugger» og «Mother I’ve Been Kissed», satte The September When en ny standard for norsk rock på begynnelsen av 90-tallet. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen med hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You».
Etter å ha blitt oppløst i 1996, gjenforentes de først i 2008 på en konsert foran 20 000 mennesker i Stavanger sentrum. Deretter fulgte albumet «Judas Kiss» i 2009, og en turné som kulminerte i Oslo Spektrum. I 2013 mistet bandet Morten Mølster. "Vi fant en verdig erstatter i Nikolai Grasåsen som kan videreføre den musikalske nysgjerrigheten som Morten sto for, og samtidig ta med seg sjøl inn i det laget av individualister som The September When alltid har vært."
Konserten de skulle ha i Operaen i mars 2020 ble, som mange andre konserter, kansellert på grunn av Covid-19-pandemien. Vi er derfor veldig glade for å kunne presentere en ny konsertdato, 17. oktober 2021.
«Det blir stas å ENDELIG spille i Oslos finstue. Vi gleder oss!» – Morten Abel
I 2021 fyller The September Whens store, grensesprengende debutalbum «Mother I’ve Been Kissed», 30 år! Dette albumet kom som en kule i 1991 og sendte bandet øverst på den norske rocketronen. Anmelderne var over seg av begeistring og kastet 6ere etter gjengen fra Stavanger. 17. oktober 2021 skal The September When, sammen med publikum, stelle i stand en storartet fest enhver 30-åring verdig. Velkommen!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Den Norske Opera & Ballett, Kirsten Flagstads plass 1, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: