FÅ BILL.! Snoop Dogg / Oslo Spektrum / Pres. av FKP Scorpio

Sun Feb 20 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm

Oslo Spektrum Arena | Oslo

Upcoming Music & Festival
Publisher/HostUpcoming Music & Festival
F\u00c5 BILL.! Snoop Dogg \/ Oslo Spektrum \/ Pres. av FKP Scorpio
Advertisement
FKP Scorpio Norge presenterer:
Snoop Dogg – ‘I Wanna Thank Me’ Tour
Special guests: Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 og Versatile
Oslo Spektrum Arena
Søndag 20. februar 2022
Snoop Dogg med venner inntar Oslo Spektrum i 2022!
Billetter i salg fra mandag 29. mars kl. 10:00 via www.Eventim.no.
Gode nyheter trenger vi alle om dagen, så da er det ekstra stas å kunne annonsere at selveste Snoop Dogg tar turen til Oslo neste år! Med seg har han ingen mindre enn Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 og Versatile.
Denne hiphop-eliten inviterer til en skikkelig helaften i hovedstadens storstue neste vinter, og ryktene sier at det er det største showet Snoop Dogg har turnert med. Raplegenden turnerer i forbindelse med hans nyeste album ‘I Wanna Thank Me’, hans 17. album i rekken.
Snoop Dogg har fått med seg et utvalg av samarbeidspartnere fra hans ikoniske musikkarriere og ytterligere West Coast hiphop-elite: Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice og D12. Dette i tillegg til den irske rapduoen Versatile som kan skilte med millioner av strømminger.
Ikonet Snoop Dogg har mildt sagt kommet langt etter å ha blitt oppdaget av Dr. Dre på tidlig nittitall. Global berømmelse, titalls millioner plater solgt og en karriere innen film og TV. Han er også den artisten som har fått flest Grammy-nominasjoner – hele 17 stykker – uten å ha vunnet. Alt dette har kulminert i Snoop Dogg som en av de mest gjenkjennelige ansiktene og stemmene i hele hiphop-sjangeren, elsket av fans over hele verden.
‘I Wanna Thank Me’ feirer han seg selv og 25 år med Snoop Dogg. Albumet markerer en karriere som har befestet The Doggfather sin suverene status i musikkhistorien, som en udiskutabel påvirker for yngre generasjoner hiphopere. Kort oppsummert 25 år med listetoppende, multi platinum-vinnende album og legendestatus på tvers av sjangre.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Spektrum Arena, Sonja Henies plass 2, 0185 Oslo, Norway, Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Entertainment in Oslo

Sharing is Caring: