Ez az a nap! 2022 Puskás Aréna

Sat Jul 23 2022 at 12:00 pm to 10:00 pm UTC+02:00

Puskás Aréna | Budapest

Ez az a nap!
Publisher/HostEz az a nap!
Ez az a nap! 2022 Pusk\u00e1s Ar\u00e9na
Advertisement
•English below•
Ez az a nap! 2022, Puskás Aréna
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a július 23-i Ez az a nap!-ra elfogadták meghívásunkat a hazai és nemzetközi keresztény zenei élet közismert képviselői, hogy együtt magasztaljuk Mennyei Atyánkat a Puskás Arénában.
Ezen az ünnepi alkalmon vezetni fog bennünket Isten imádatában a Bethel Music és Michael W. Smith az Egyesült Államokból, akiknek régi és új énekeit világszerte ismerik és szeretik. Ausztráliából érkezik a Planetshakers, kiknek vidám, energikus dalait már többször hallhattuk korábbi rendezvényeinken. Nem hiányozhat a színpadról Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere sem, aki mellett szintén az Egyesült Királyságból érkezik Tim Hughes és a Gas Street Music, Graham Kendrick, valamint a modern gospel képviseletében a London Community Gospel Choir és Noel Robinson. Moldovából érkezik hozzánk a Not An Idol. Akik régóta figyelemmel kísérik az Ez az a nap!, életét tudhatják, hogy személyes barátunk és a stadion vízió inspirálója Noel Richards, így természetesen ő is ott lesz a Puskás Arénában.
A külföldi előadók mellett a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban. Együtt énekelhetünk majd olyan ismert dicsőítőkkel, akik végigkísérték az Ez az a nap! elmúlt két évtizedét, így ott lesz közöttünk Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László is. Közösen fogja Istent magasztalni Mező Misi Gável Andrással és Gellérttel, és nem hiányozhat majd a Dics-Suli Band, a PZM (Pünkösdi Zenei Misszió), a Keresztkérdés, Hanna és a Golgota Dicsőítés Hellinger Andrással és Helénával. Tiszteletét teszi a népi hangzást modern hangszereléssel vegyítő Új Forrás és a szimfonikus nagyzenekari elemeket és a visszafogott elektronikát ötvöző Hidden Kingdom. A határon túli magyarság képviseletében velünk lesz a felvidéki Crux, valamint Dobner Illés az Egyesült Királyságból. Hallhatunk majd olyan széles körben ismert énekeseket is, mint Caramelt és Oláh Gergőt, akik világi karrierjük mellett hitükről is rendszeresen vallást tesznek. Mindezek mellett különös színfoltja lesz a napnak a Hermons, az első magyar keresztény együttes. A hazai fellépőkön kívül a környező országok nemzeteit is képviselni fogja egy-egy előadó. A hazai fellépőkön kívül a környező országok nemzeteit is képviselni fogja egy-egy előadó.
Napjainkban mindennél jobban szükségünk van a békéért való könyörgésre, az egységre, az egymással való közösségre és a szeretetre ebben a zűrzavaros világban. A nemzet stadionjában megvalósuló ima- és dicsőítő napnak ezért fontos része lesz a közös imádság, az igei üzenetek átadása, valamint az evangélium hirdetése és megtérésre való buzdítás, melyet Mike Sámueltől fogunk hallani.
Várjuk mindazokat, akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel, és megélni az összetartozás örömét. Várjuk a Puskás Arénába azokat, akik tartalmas programra, színvonalas zenei élményre, lelki feltöltődésre és felfrissülésre vágynak! Várunk egész gyülekezeti közösségeket, imacsoportokat, ifjúsági csoportokat! Várjuk a kicsiket, nagyokat és még nagyobbakat! Várunk TÉGED, aki ezeket a sorokat olvasod, mert érted történik mindez! Gyere és találkozz a Mindenható Istennel, ünnepeld és dicsőítsd Őt velünk és keresztény testvéreink sokaságával az egész Kárpát-medencéből!
Töltsük meg együtt a stadiont július 23-án!
- Kérünk, vedd meg a belépőjegyedet,
- írd be a naptáradba a dátumot,
- hirdesd az eseményt közösségedben,
- imádkozz ennek a napnak az áldásaiért,
- találkozzunk a Puskás Arénában!
Minden résztvevő az alkalom végén díszkötetes Jézus-Bibliát kap ajándékba. Kapunyitás 12 órakor, a program 14 órától 22 óráig tart. A rendezvény oltási igazolvány és teszt nélkül is látogatható. A Puskás Aréna lelátója fedett, védett az esőtől, így az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül. Az elmúlt években megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyekre érvényesek július 23-án! Minden további információért keresd a www.ezazanap.hu honlapot.
Korábban vásárolt jegyek érvényesek idén!
Jegyvásárlás: https://ezazanap.hu/jegy/
---------------------------------------------
This Is The Day! 2022 Puskás Aréna, Budapest
The new date for the event is: July 23, 2022.
Previously purchased tickets are valid this year!
International artists:
Bethel Music, Michael W. Smith, Planetshakers, Tim Hughes & Gas Street Music, Martin Smith, Noel Richards, Graham Kendrick, London Community Gospel Choir, Noel Robinson, Not An Idol.
Hungarian artists:
Caramel, Pintér Béla, Csiszér László, Mező Misi, PZM, Dobner Illés, Dics-Suli Band, Gável András és Gellért, Új Forrás, Golgota Dicsőítés, Keresztkérdés, Hanna, Mike Sámuel, Crux, Prazsák László, Hidden Kingdom, Amaro Del, Hermons.
As in previous This is the Day! events, the whole afternoon event will feature well-known contemporary Christian music performers from all around the world leading us in worship of our Heavenly Father. In addition to the music, there will be a time of reflection and an important part of the day will be prayer and evangelisation. Tens of thousands of participants from all over the Carpathian Basin and Europe are expected to attend this special event.
Tickets: https://thisistheday.hu/tickets/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Puskás Aréna, Hungary, Budapest,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Budapest

Hajv\u00e1g\u00e1s Fort\u00e9lyai 2.
Sat Jul 23 2022 at 08:00 am Hajvágás Fortélyai 2.

Ó-Haj Szalon

Sashegyi Gep\u00e1rdok K\u00f6z\u00f6ss\u00e9gi Fut\u00e1s a Kereszt\u00fari-erd\u0151ben
Sat Jul 23 2022 at 09:00 am Sashegyi Gepárdok Közösségi Futás a Keresztúri-erdőben

Keresztúri-Erdő Futóösvény

HETEDIK \u00c9RZ\u00c9K KURZUS
Sat Jul 23 2022 at 10:00 am HETEDIK ÉRZÉK KURZUS

Budapest

Budapest Historical Sightseeing Free* Walking Tour.
Sat Jul 23 2022 at 10:30 am Budapest Historical Sightseeing Free* Walking Tour.

Kálvin tér

Millennium Walking Tour
Sat Jul 23 2022 at 11:00 am Millennium Walking Tour

Hungarian State Opera (we meet outside the building).

Queen Elizabth Lookout Tower Tour.
Sat Jul 23 2022 at 11:00 am Queen Elizabth Lookout Tower Tour.

Széll Kálmán tér

Idem na This is the day
Sat Jul 23 2022 at 02:00 pm Idem na This is the day

Puskás Aréna

This is the day
Sat Jul 23 2022 at 02:00 pm This is the day

Budapest, Hungary

Cruisin w\/ Bart Skils \/ Jay Lumen \/ Mark Reeve 0723
Sat Jul 23 2022 at 02:00 pm Cruisin w/ Bart Skils / Jay Lumen / Mark Reeve 0723

Bem rakpart, Budapest 1011, Magyarország

Alternative Street Art Free Walking Tour
Sat Jul 23 2022 at 02:30 pm Alternative Street Art Free Walking Tour

Blaha Lujza tér - we meet on the main square outside metro exit G - look for the guides holding yellow umbrellas and wearing yellow bags.

Hooligans I Budapest-Barba Negra I 07.23. vend\u00e9g: No Sugar
Sat Jul 23 2022 at 06:00 pm Hooligans I Budapest-Barba Negra I 07.23. vendég: No Sugar

BARBA NEGRA

L\u00f6v\u00f6lde t\u00e9r \u2013 Kern Andr\u00e1s estje
Sat Jul 23 2022 at 07:00 pm Lövölde tér – Kern András estje

Városmajori Szabadtéri Színpad

Budapest is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Budapest Events