Esoteeriretriitti Villa Sagassa

Fri Sep 29 2023 at 05:00 pm to Sun Oct 01 2023 at 11:00 am

Sepänkyläntie 303, FI-02400 Kirkkonummi, Suomi | Helsinki

Sanna Luther Yoga
Publisher/HostSanna Luther Yoga
Esoteeriretriitti Villa Sagassa
Advertisement
Tervetuloa kanssamme nauttimaan aivan uudenlaisesta retriitistä lumoavaan Villa Sagaan, Kirkkonummelle. Tässä retriitissä me valmistelemme polkusi kohti kotiin paluuta. Tämä retriitti on sinulle, joka olet kiinnostunut henkisyydestä. Sinulle, joka haluat edetä henkisellä polullasi sydäntietoisuudesta kohti ykseyttä. Olet valmiina palaamaan kotiin.
Sannan ja Teresan yhdessä kehittämä Kvanttijooga on tämän retriitin timantti. Kvanttijooga on yhdistelmä esoteeriterapiaa ja joogaa. Molempien hoitomuotojen hyvää tekevät elementit kietoutuvat hienovaraisesti yhteen luoden täysin ainutlaatuisen kombon, jonka nyt ensimmäisten joukossa pääset Suomessa kokemaan.
Pystyäkseen vapautumaan haitallisista juurisyistä ja niistä johtuvista oireista, tulee ihmisen vapautua eri kerrostumista ja koodeista, jotka usein vääristävät minuuttamme. Näitä kerroksia kutsutaan epigeneettisiksi kerrostumiksi ja niitä kertyy runsain määrin nykymaailmassa jo pelkästään elämällä tavallista arkea. Muun muassa prosessoitu ruoka, ympäristömyrkyt sekä säteily, sotkevat luontaista taajuuttamme. Kerrostumat rakentavat valheellista identiteettiä, sillä solu ei pääse uudistumaan terveellä tavalla kaiken kertymän alla – ja näin syntyvät oirehdinnat. Esoteeriterapian avulla solu päästää irti kerrostumista ja virheellisistä koodeista. Se vapautuu sille kuulumattomasta painolastista, uskomuksista ja sielun kokemuksista ja on valmis totuuteen ja ykseyden tilaan.
Retriitissä Sanna Lutherin syvästi avaavat ja kehoa hoitavat joogat valmistelee sinut vastaanottamaan Teresa Sepposen tekemän esoteeriterapian. Retriitillä saat laajasti tietoa mm ravinnon merkityksestä henkisessä kasvussa, joogan, hengitysharjoitusten ja meditaation antamasta tuesta, sekä kehon ja mielen yhteenpunoutumisesta, astumisesta uuteen aikaan. Ei siis riitä, että hoidat vain yhtä osaa itsessäsi. Uuteen aikaan astumiseen tarvitset sekä kehollisen, että henkisen hoidon, jonka avaimet me sinulle retriitissä ojennamme. Retriitin yksi tärkeä osa on pätkäpaasto, joka valmistelee meidät tulevaan.
Joogasta vapautunut tila täytetään kirkkaimmalla valolla, kvanteilla eli rakkaudella. Retriitin jälkeen olet valmis lähtemään kohti valoa/ kotiinpaluu matkaa, tuettuna ja suojeltuna.
“Kun sinä muutut, maailma ympärilläsi muuttuu.”

Retriitin alustava ohjelma:
Perjantai 29.9.
Klo 17.00 Saapuminen, asettautuminen huoneisiin ja tervetulomehu. Maadoittuminen ja retriitin siunaus.
Klo 18.30 Illallinen
Klo 19.30 Luento. Kehon ja mielen yhdistyminen
Klo 20.45 Äänimaljarentoutus
Klo 21.30 "Yömyssy" takkatulen ääressä.
Lauantai 30.9.
Klo 7.30 Aamukahvi/tee
Klo 8.30 Uuteen päivään herättävä pranayama + kehon avaus
Klo 8.30 Luento. Ravinto ja kerrostumat
Klo 10.45 Kvanttijooga
Klo 12.00 Lounas
Klo 13.00 Keskustelua ja ohjattu ulkoilu
Klo 15.00 Pieni välipala
Klo 15.30 Luento. Ykseyden tila + lyhyt harjoitus
Klo 17.00 Sauna ja palju
Klo 19.30 Myöhäisillan Yin
Klo 21.00 "Yömyssy" takkatulen ääressä
Sunnuntai 1.10
Klo 8.30 Aamukahvi/tee
Klo 9.00 Aamujooga
Klo 10.00 Keskustelua ja retriitin loppupiiri
Hinta 550€ per hlö
Hinta sisältää:
-Ohjatut harjoitukset ja luennot
-Kaikki joogavälineet
-Majoituksen 3-4 hlön huoneessa (Sängyissä verhot lisäämässä omaa rauhaa)
-Herkulliset ja ravitsevat ateriat, sekä "yömyssyt"
-Saunan ja paljun, pellavaiset pyyhkeet, kylpytakit ja kasvonaamiot.

Mukaan mahtuu vain 12 nopeinta ilmoittautujaa.

Varaa paikkasi maksamalla varausmaksu 250€ alla olevan linkin kautta suoraan Holvi kaupasta. Loppusumma 300€ tulee maksuun kuukautta ennen retriitin alkua 29.8.2023
https://holvi.com/shop/Sn0dcl/product/6cb6f5d6e41e767420d6b7dc049c8a60/

Retriitin fasilitaattorina toimivat Sanna Luther Joogaopettaja, energiahoitaja, Kvanttijoogan kehittäjä ja henkinen valmentaja, sekä Teresa Sepponen - Esoteeriterapian ja Kvanttijoogan toinen kehittäjä, henkinen valmentaja.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Sepänkyläntie 303, FI-02400 Kirkkonummi, Suomi, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Health-wellness in Helsinki

Sharing is Caring: