EPO:n ja PPO:n fuksi-ilta 1

Wed Sep 15 2021 at 05:00 pm

Hesperian puisto | Helsinki

Pohjois-Pohjalainen Osakunta
Publisher/HostPohjois-Pohjalainen Osakunta
EPO:n ja PPO:n fuksi-ilta 1 Tervetuloa Etelä-Pohjalaisen Osakunnan ja Pohjois-Pohjalaisen Osakunnan ensimmäiseen fuksi-iltaan!
Kokoonnutaan yhdessä Hesperian puistoon pelailemaan Mölkkyä ja muita ulkopelejä. Fuksi-illat ovat erityisesti uusille osakuntalaisille suunnattuja tapahtumia ja siksi mainio tilaisuus päästä mukaan osakuntatoimintaan! Nimestä huolimatta mukaan ovat tervetulleita myös jo aikaisemmin osakuntaan liittyneet, vaikket olisikaan ehtinyt vielä juuri Bottalla viettää aikaa. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.
Tapahtumassa on luvassa rentoa hengailua hyvässä seurassa sekä pientä tarjoilua. Fuksi-ilta järjestetään poikkeuksellisesti ulkotapahtumana, joten sillä on säävaraus. Huonon sään sattuessa siirrymme sisätiloihin ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista. Ethän tule tapahtumaan, jos tunnet itsesi yhtään kipeäksi. Tapahtumassa tulee huolehtia myös hyvästä käsihygieniasta ja tuomme paikalle käsidesiä. Osallistujien yhteystiedot kerätään illan aikana varotoimenpiteenä.
Tapahtuma alkaa klo 17, mutta voit hyvin liittyä mukaan myös myöhemmin.
MITÄ? Arki-illan viettoa ja ulkopelejä mukavassa seurassa
MISSÄ? Hesperian puistossa - jaamme tarkan sijainnin ennen tapahtuman alkua
MILLOIN? 15.9. klo 17. eteenpäin
Nähdään!
Terkuin,
EPO:n Fuksimajurit Erja ja Jarkko
PPO:n Fuksimajuri Sara

Event Venue & Nearby Stays

Hesperian puisto, Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: