El Reinaxement al Pais Valencià

Sat Dec 04 2021 at 07:00 am UTC+01:00

Centre Europeu de Barcelona | Barcelona

Centre Europeu de Barcelona
Publisher/HostCentre Europeu de Barcelona
El Reinaxement al Pais Valenci\u00e0
Advertisement
Pont de la Constitució – 4-5-6 desembre 2021 (3 dies) – Sortida, 7,00 h - Viatge Cultural d’Història, Art i Paisatges al Pais Valencià

Presentació:

El llegat històric dels Borja és una ruta cultural que recull l’empremta i l’esplendor de la família valenciana més universal, els Borja o “Borgia“.
La família, d’origen aragonès, es va establir en terres valencianes després de la conquesta de València per part del rei Jaume I d’Aragó. Mundialment, la família és coneguda com els Borgia, que va ser la manera italiana de transcriure el cognom. Els papes Calixt III i Alexandre VI, Cèsar i Lucrècia Borja i Sant Francesc de Borja són les figures més conegudes d’aquesta estirp que des de Canals i Xàtiva, passant per València, van arribar a Roma, per després tornar de nou a terres valencianes per refundar el ducat de Gandia.
L’impacte de la família Borja va ser enorme a la seva terra nadiua. Així doncs, visitarem la seva ciutat d’origen, Xàtiva, una població amb un centre històric amb un gran valor patrimonial coronada per un impressionant castell medieval. També resseguirem el llegat dels Borja al centre històric de València, la capital de l’antic regne, ja que tots dos papes, abans de ser-ho, foren arquebisbes de València
Així mateix, veurem els paisatges més paradigmàtics del País Valencià: dels camps de tarongers als diferents conreus que caracteritzen l’Horta de València, passant pels arrossars que voregen l’Albufera. Fet i fet una magnífica ruta pel patrimoni medieval i modern del País Valencià a través de la seva família més universal. Un atractiu viatge cultural d’Història i Art que recomanem especialment, ja que moltes persones no ho coneixen.

Per veure més informació i reservar plaça fes clic en aquest enllaç: https://viajes.centroeuropeo.com/viatges-culturals/viatges-tardor/la-ruta-dels-borja-el-pais-valencia/

Dissabte 4 - La ciutat de València

Sortirem de Barcelona a les 7,00 h en autocar des del Centre amb les parades habituals, tot resseguint la costa direcció sud fins entrar al País Valencià. Apreciarem els paisatges de tarongers que poblen les comarques del nord, abans d’arribar a la ciutat de València. Un cop hi arribem ens dirigirem a la Malva-Rosa, un dels barris marítims del Cap i Casal, on deixarem temps lliure per dinar i poder degustar les magnífiques paelles valencianes. A la tarda ens instal·larem a l’hotel i farem la visita al centre històric de València, una ciutat amb un patrimoni excepcional -com la mateixa Catedral, la Llotja de la Seda o el Palau de la Generalitat- que va tenir una importància cabdal en l’ascens de la família Borja.

Diumenge 5 - Santa Maria de la Valldigna – Gandia

Aquest dia el dedicarem a anar cap al sud, cap a la comarca de la Safor. En primer lloc ens dirigirem cap a la Valldigna, on hi ha el magnífic monestir de Santa Maria de la Valldigna, creat per Jaume II a finals del segle XIII, i regit per l’Orde del Cister. El segle XV en fou abat Roderic de Borja, el futur Papa Alexandre VI. Tot seguit ens dirigirem cap a la ciutat de Gandia, que fou la seu del Ducat de Gandia, adquirit justament per Roderic de Borja el 1485. Allà hi destaca el Palau Ducal dels Borja, un sumptuós edifici amb elements gòtics, renaixentistes i barrocs, que mostra el poder i la riquesa que arribà a concentrar aquesta família. Al cap vespre retorn a València.

Dilluns 6 - Xàtiva, vila monumental

Aquest dia el dedicarem a visitar una ciutat tan carregada d’història com Xàtiva. Anirem, doncs, fins la comarca de la Costera per tal de visitar la població d’origen dels Borja, que és coronada per un magnífic castell medieval. Hi farem una ruta pel centre històric, que és clafert de patrimoni medieval i modern, com la casa natal del Papa Alexandre VI o el Reial Monestir de Santa Clara. A la tarda retornarem cap a Barcelona per l'autopista, amb arribada prevista a les 21 h aprox.

+ Preu total: 348 € en habitació doble. Suplement individual: + 90 € (Places limitades)
+ Forma de pagament: 100 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.
+ La resta del pagament com a màxim fins 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:
+ Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
+ Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
+ Hotel cèntric a València (4****)
+ Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa.
+ Règim AD, allotjament i esmorzar bufet.
+ Assegurança de viatge.
+ Taxes i imposts locals.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Centre Europeu de Barcelona, Avinguda Diagonal 441, Barcelona, Spain

Tickets

Discover more events by tags:

Art in BarcelonaFestivals in Barcelona

Sharing is Caring:

More Events in Barcelona

RED58 presents Suciu \/ Monile
Fri Dec 03 2021 at 11:59 pm RED58 presents Suciu / Monile

RED58

Hens
Sat Dec 04 2021 at 12:00 am Hens

Wolf Barcelona

Hens
Sat Dec 04 2021 at 12:00 am Hens

Sala Wolf

Hens
Sat Dec 04 2021 at 12:00 am Hens

Sala Wolf

Hens
Sat Dec 04 2021 at 12:00 am Hens

Sala Wolf

Twenties (Free pass till 2) @Friends List
Sat Dec 04 2021 at 12:55 am Twenties (Free pass till 2) @Friends List

Barcelona, Spain

Collsacabra
Sat Dec 04 2021 at 08:00 am Collsacabra

Estación de Fabra i Puig/San Andrés Arenal

YOUR TIME. Una ma\u00f1ana diferente
Sat Dec 04 2021 at 09:00 am YOUR TIME. Una mañana diferente

Carrer de Ramon Turró, 93

SEGON NIVELL FORMACI\u00d3 EN TERAPIA BENENZON
Sat Dec 04 2021 at 09:30 am SEGON NIVELL FORMACIÓ EN TERAPIA BENENZON

Eix Pere IV, cooperar per fer ciutat

Barcelona: Applications for Scoliosis GYROTONIC\u00ae
Sat Dec 04 2021 at 09:30 am Barcelona: Applications for Scoliosis GYROTONIC®

Centro Harmonious Life

MasterClass
Sat Dec 04 2021 at 09:55 am MasterClass

ZT The Golden Hotel Barcelona

Christmas Pop-up Market
Sat Dec 04 2021 at 10:00 am Christmas Pop-up Market

Depot Lab Barcelona

Barcelona is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Barcelona Events