El País Basc, Bizkaia i la Costa Cantàbrica

Sat Dec 04 2021 at 07:00 am

Centre Europeu de Barcelona | Barcelona

Centre Europeu de Barcelona
Publisher/HostCentre Europeu de Barcelona
El Pa\u00eds Basc, Bizkaia i la Costa Cant\u00e0brica
Advertisement
Pont de la Constitució: Del 4 al 8 desembre 2021 (5 dies) – Viatge Cultural en Grup

Ries i Costes de Bizkaia. La Ria de Gernika. Bermeo. La ria del Nervión. La badía de Gorliz. Getxo. La ciutat de Bilbao. Paisatges de Cantàbria. Castro-Urdiales. Santoña. Noja.

Descripció:
Us proposem un atractiu viatge a les terres d’Euskadi i Cantàbria, on visitarem alguns espais naturals de la costa i també descobrirem la renovada i moderna ciutat de Bilbao. Veurem la bellesa dels paisatges verds combinats amb el blau intens del Mar Cantàbric en una costa escarpada amb penya-segats, platges, estuaris,…
Coneixerem la història de Euskal Herria, visitant Gernika una de les poblacions més emblemàtiques amb el conegut arbre i la Casa de Juntes. I ens allotjarem a la ciutat de Bilbao, que ha passat de ser considerada una urbs industrial a convertir-se en un centre urbà modern i dinàmic, replet de nous projectes arquitectònics i turístics, destacant el seu emblemàtic Museu Guggenheim.

Per veure més informació del viatge i reservar plaça fes clic en aquest enllaç: https://viajes.centroeuropeo.com/viatges-culturals/viatges-tardor/el-pais-basc-ries-i-costes-de-bizkaia-2/

Primer dia: La Vall de l'Ebre - La Rioja
Sortirem a les 7,00 h del matí del Centre, amb les parades habituals. Tot seguit ens dirigirem a les comarques de Lleida per continuar cap a Saragossa i la Rioja. Anirem fent diverses parades i al migdia estarem a Logronyo per dinar i passejar pel seu centre històric. Aquesta ciutat, situada a la riba del riu Ebre, és un lloc de pas i parada pels pelegrins de Santiago i conserva diversos monuments com la Concatedral de Santa Maria la Redonda, la Plaza del Mercado i diversos carrers a on degustar la típica gastronomia i els vins de la Rioja. A la tarda arribarem a la ciutat de Bilbao i ens instal·larem en un cèntric hotel de 4 estrelles situat a prop de l’Alhóndiga, antic magatzem de vins, ara transformat en un modern centre d’oci i cultura.

Segon dia: Bilbao - La Ría del Nervión - La Badía de Gorliz
Després d’esmorzar a l’hotel, dedicarem el matí a visitar la ciutat. Bilbao sempre ha estat considerada una ciutat industrial. Tot i així a finals del segle ** ha sofert un canvi urbanístic radical, que fa que sigui una ciutat diferent, moderna i renovada.
A la vora de la ría del Nervión, Frank Gehry va aixecar el Museu Guggenheim, un edifici emblemàtic de l’arquitectura moderna, construït amb pedra calcària, vidre i titani, i que ofereix una imatge impactant. Però també val la pena passejar pel Bilbao tradicional i veure el pintoresc Casc Antic i els seus tradicionals 7 carrers, plens de bars i tavernes amb gran animació, la Catedral de Santiago, la “Plaza Nueva” porxada, el Mercat de la Ria,... etc.
A la tarda deixarem temps lliure per seguir visitant la ciutat. Per qui ho desitgi ens dirigirem amb el nostre autocar cap a la costa, on hi destaca el curiós Pont penjat de ferro sobre la ria. A través de Getxo arribarem a l’amplia Badia de Gorliz, amb boniques panoràmiques. Al capvespre retorn a Bilbao.

Tercer dia: El Port de Bermeo. La Ría de Guernika
El nostre objectiu d'avui és conèixer algunes localitats de la província de Bizkaia banyades pel Mar Cantàbric i contemplar les seves platges, ports pesquers i verds paratges. Visitarem una de les seves poblacions més emblemàtiques, Gernika-Lumo, que està indissolublement unida a la tradició foral del poble basc. Per això, aquesta vila, és considerada la capital espiritual dels bascos. Anirem també a Bermeo, que és una de les poblacions més boniques de la costa. Molt a la vora hi ha la Reserva de la Biosfera de Urdaibai, un lloc molt conegut pels surfistes per les seves cèlebres onades. Resseguint la Cornisa Cantàbrica destaca l’impressionant panoràmica de San Juan de Gaztelugatxe, amb la seva pintoresca ermita situada en un illot. Al capvespre retornarem a Bilbao.

Quart dia: Costa de Cantàbria. Castro-Urdiales - Noja
Avui farem un atractiu recorregut per les costes de Cantàbria. Destaquen boniques poblacions com Castro-Urdiales amb un interessant nucli antic i un pintoresc port de pescadors. Anirem també a Santoña, atractiva població marinera. A la vora trobem Noja, un altre suggestiva població amb grans platges, penyasegats, aiguamolls i espais naturals protegits. Al capvespre retornarem a Bilbao.

Cinquè dia: La Rioja Alavesa - Laguardia - Tornada a Barcelona
Avui deixarem la ciutat de Bilbao i continuarem el nostre itinerari cap a terres de la Rioja Alavesa. Visitarem la bonica població de Laguardia. La població fortificada conserva diverses torres i la majestuosa església de Santa Maria de los Reyes que guarda en el seu interior una extraordinària portalada del s.XIV. Els seus carrers i racons conserven un gran sabor medieval i la seva economia està basada en la indústria del vi, amb nombrosos cellers i caves. Després per la ruta de Tudela, Zaragoza i Lleida, tornarem a Barcelona per l’autopista, amb arribada prevista cap a les 21 h aprox. Ens acomiadarem dels socis i amics que han participat en aquest interessant viatge cultural.

+ Preu total: 680 €
+ Suplement habitació individual: + 190 € (Places limitades)
+ Forma de Pagament: 180 € de bestreta o paga i senyal al fer la reserva
+ La resta del pagament com a màxim fins a 15 dies abans de la sortida.

EL PREU INCLOU:
+ Viatge i tots els desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
+ Acompanyament dels Professors i Guies culturals del Centre Europeu.
+ Allotjament a l’Hotel Silken Indautxu (4****) de Bilbao
+ Estada en habitacions dobles amb bany.
+ Règim AD (allotjament i esmorzar bufet).
+ Assegurança de viatge.
+ Taxes i imposts locals.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Centre Europeu de Barcelona, Avinguda Diagonal 441, Barcelona, Spain

Tickets

Discover more events by tags:

Festivals in Barcelona

Sharing is Caring: