El Noro y 1era Clase

Fri Oct 20 2023 at 09:00 pm

FOLKELARM | Oslo

Disha Moni
Publisher/HostDisha Moni
El Noro y 1era Clase
Advertisement
Fredag 20. oktober er det duket for salsa fra øverste hylle på Riksscenen, med det cubanske orkesteret El Noro y 1era Clase, som er på Europa-turné. Konserten er en del av Oslo Caribbean Festival, som foregår hele helga. El Noro kommer med sitt 14-manns orkester, så dette kommer til å svinge!
Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/720075
20:30 Dørene åpner, internasjonal dj
21:00 Danseshow
21:30 Konsert
Etter konsert spiller flere internasjonale djs på 3 ulike dansegulv.
Før han i 2013 gikk solo med eget orkester, hadde han allerede en imponerende karriere bak seg som hovedvokalist i salsa-orkestre som Maykel Blanco y su Salsa Mayor, Manolito Simonet y su Trabuco, og Pupy y Los que Son Son.
El Noro bringer nye og friske musikalske elementer inn i salsaens verden, med tekster som gjenspeiler hverdagslivet i det cubanske samfunnet, som er i konstant uro. Gjennom musikken hans får vi ta del i ekte cubansk kultur, med alle dens rytmer og farger. I repertoaret kommer vi innom en mengde fantastiske musikalske sjangre som son, bachata, timba, songo og ballade, alt dansbart og med den unike, cubanske energien.
I 2019 begynte hans internasjonale virkelig å ta av, med turneer i Peru, Mexico og Colombia. Men den store Europa-turneen ble innstilt da pga. Covid, og siden da har vi ventet med lengsel på at han endelig kommer til høsten. Er cubanske rytmer noe du kan like, så er dette den viktigste konserten å få med deg i år!
Internasjonale dj´s fra Oslo Caribbean Festival spiller før og etter konserten.
3 ulike dansegulv/musikkstiler fram til kl. 03:00.
Konsertbilletten er inkludert i festivalpasset for Oslo Caribbean Festival.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

FOLKELARM, Riksscenen,Oslo, Norway

Sharing is Caring: