EIGHT DAYS A WEEK / Kulturhuset Islands Brygge

Sat Jun 18 2022 at 08:00 pm

Kulturhuset Islands Brygge | Copenhagen

Kulturhuset Islands Brygge
Publisher/HostKulturhuset Islands Brygge
EIGHT DAYS A WEEK \/ Kulturhuset Islands Brygge
Advertisement
Beatles-fortolkninger I verdensklasse.
➤ Lørdag den 18. juni kl. 20.00
➤Dørene åbner kl. 19.30
➤Forsalg: 125 kr. + gebyr / I døren: 150 kr.
➤Køb billetter her: https://billetto.dk/e/eight-days-a-week-paul-mccartney-fylder-80-skal-vi-fejre-det-sammen-billetter-603066

EIGHT DAYS A WEEK hylder verdens bedste sangkatalog. Der venter publikum en koncertoplevelse, hvor man svæver mellem velkendte melodier og tekster, samtidig med, at man overraskes og glædes over EIGHT DAYS A WEEKs medrivende og gyngende pop/folk versioner af sangene.
EIGHT DAYS A WEEK er velvære for ørerne, en masse gode grin mellem sangene og lidt gåsehud hist og pist, fordi Beatles-sangkataloget er så godt som det er. Der er risiko for spontan fællessang.
PAUL McCARTNEY fylder 80 i 2022, derfor vil der være ekstra fokus på ham til koncerten. Det passer perfekt, da forsanger og arrangør af sangene, Jens Jepsen er stor McCartney-fan. EIGHT DAYS A WEEK markerer mærkedagen med en Danmarksturné med mere end 20 koncerter fordelt i det meste af landet.
EIGHT DAYS A WEEK vil ikke træde publikum over minderne, men fastholde og genskabe glæden ved det sangkatalog, der har præget den globale pop/rock-musik allermest de sidste 60 år. Længe leve The Beatles – med venlig hilsen Eight Days A Week.
EIGHT DAYS A WEEK består af:
Jens Jepsen (sang, guitar)
Alexander Kraglund (violiner og mundharpe)
Palle Klok (guitar, kor)
Jacob Chano Lundby (kasse, æg, raslere og kor)
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 135.16

Sharing is Caring: