Egy nap az utánpótlásért – Mit üzen Tokió? (konferencia)

Tue Sep 21 2021 at 09:00 am

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont | Budapest

Egy nap az ut\u00e1np\u00f3tl\u00e1s\u00e9rt \u2013 Mit \u00fczen Toki\u00f3? (konferencia) A konferencián való részvétel regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött! Részletes program és jelentkezés:
https://utanpotlaskonferencia.hu/
Az eseményen a Magyar Edzők Társasága 10 kreditpontot ír jóvá a Kiemelt Edzői Programban, az Utánpótlás Edzői Programban, illetve a Gerevich Aladár Sportösztöndíj Programban résztvevő edzőknek!
A nyári olimpia számos tapasztalattal szolgált a sportszakemberek számára, és a levonható tanulságok közül a legfontosabbak közé tartoznak azok, amelyek az utánpótlás-nevelésre, a jövő sportoló nemzedékének felkészítésére vonatkoznak. Konferenciánkon a tokiói játékokon részt vett sportolók (Szilágyi Áron, a Lőrincz testvérek, Varga Ádám, Vámos Petra), edzők, a sporttudomány területén dolgozók osztják meg gondolataikat a hallgatósággal annak érdekében, hogy az elkövetkező időszakban hasonló sikereket ünnepelhessünk, mint 2021-ben.
Részletes program és jelentkezés:
https://utanpotlaskonferencia.hu/

Event Venue & Nearby Stays

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet, Budapest, Hungary, 1097, Budapest, Hungary

Discover more events by tags:

Business in BudapestConferences in Budapest

Sharing is Caring: