Eeuwfeestconcert Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo Brugge

Wed May 25 2022 at 08:20 pm

Concertgebouw Brugge | Brugge

Scoutsharmonie Sint-Leo Brugge
Publisher/HostScoutsharmonie Sint-Leo Brugge
Eeuwfeestconcert Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo Brugge
Advertisement
De Scoutsgroep en Koninklijke Scoutsharmonie Sint-Leo Brugge werd 100 jaar jong in 2020 . Dit dankzij de belangeloze inzet van honderden leden/muzikanten en leidinggevenden over de jaren heen.
De grote viering van dit jubileum moest - wegens jullie welbekende omstandigheden - even uitgesteld worden.
Nu er weer hoopvolle perspectieven zijn, willen we die bijzondere 100ste verjaardag de luister geven die ze verdient.
Er is de publicatie van het jubileumboek over de rijke geschiedenis van de Scoutsharmonie; de productie van een audio-CD door de Scoutsharmonie en het ondertussen door velen goed gesmaakte scoutsbier “Lebbertje”, genaamd naar de stichter van de groep. Dit alles kan je bestellen via [email protected]
Voor de harmonie, onder leiding van Bruno Leys, wordt het hoogtepunt een uniek concert samen met Astrid Stockman (jullie wel bekend van haar dagelijkse bijdragen in het TV-programma Vive le Vélo) in het Concertgebouw van Brugge op woensdag 25 mei 2022 om 20.20 uur waarop we jullie graag uitnodigen.
In voorverkoop (tot 30 maart 2022) kan je de tickets aankopen voor de prijs van €20 /pp . Te bestellen via: [email protected]
Vanaf 1 april kan je misschien ook nog tickets bestellen, maar dan rechtstreeks via www.ticketsbrugge.be of tel. 070/221213 aan € 25 + reservatiekosten (zie affiche hieronder als bijlage).
Alvast dank voor jullie sympathieke steun en dank aan onze sponsors!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Concertgebouw Brugge, 't Zand 34, Brugge, Belgium

Tickets

Sharing is Caring: