EARTHGANG / Vulkan Arena / Pres. av Live Nation

Tue Dec 20 2022 at 08:00 pm to Wed Dec 21 2022 at 12:59 am

Vulkan Arena | Oslo

Vulkan Arena
Publisher/HostVulkan Arena
EARTHGANG \/ Vulkan Arena \/ Pres. av Live Nation
Advertisement
EARTHGANG TILBAKE TIL OSLO!
EarthGang inntar Vulkan Arena i Oslo 20. desember 2022! Hiphop-duoen har nylig annonsert at de slipper sitt nye albumet «Ghetto Gods» 28. januar, med tilhørende trailer hvor 2 Chainz har fortellerstemmen.
EarthGang, som består av Johnny Venus og Doctur Dot, ble dannet i Atlanta, Georgia, i 2009. Gutta vokste opp på sørsiden av byen, et område som blant annet har fostret storheter som Outkast og Future. Inspirert av et bredt spekter artister, deriblant Curtis Mayfield, T-Pain, Lauryn Hill og Gil Scott-Heron, begynte de å lage musikk på videregående.
Deres første EP, «The Better Party», ble til på Hampton University i Virginia i 2010. Året etter ga de ut to mixtapes, «Mad Men» og «Good News», de begynte å turnere, og tidlig i 2013 opptrådde de på A3C Festivalen i Atlanta. Senere det samme året, kom label-debuten «Shallow Graves for Toys», som seilte inn på 11. plass på Billboard´s Emerging Artists-liste. Turné i Nord-Amerika og opptreden på SXSW ventet, før de i 2015 ga ut «Strays with Rabies», som inkluderte gjesteopptredener fra J.U.S.T.I.C.E League og DJ Khalil.
I 2017 signerte EarthGang til J.Coles Dreamville Records, og slapp en rekke EPer etterfulgt av fullengderen «Mirrorland» i 2019 og musikk-kollektivet Spillage Village-plata «Spilligion» i 2020.
Vi gleder oss til å se hva EarthGang byr på fremover, og ikke minst til gjensyn med dem live!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vulkan Arena, Vulkan 26, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: