Earth Day: Feeding the Future

Fri Apr 12 2024 at 06:00 pm to 09:00 pm

Homeland Brewery Amsterdam, Amsterdam, Netherlands | Amsterdam

VVAO Amsterdam
Publisher/HostVVAO Amsterdam
Earth Day: Feeding the Future
Advertisement
Tijdens ons voorjaarsdiner gaan wij in gesprek over ‘Feeding the Future: voedselzekerheid, innovatie en de impact van COP 28. Kom jij ook?
About this Event

Met Annie van de Riet en Jessie-Lynn van Egmond, twee inspirerende sprekers, gaan wij in gesprek over het cruciale onderwerp van voedselzekerheid, innovatie en duurzaamheid.


Annie van de Riet is een veelzijdig bestuurder en toezichthouder. Als voorzitter van AVAG, en directeur van Horivication, is zij een vooraanstaand persoon in de glastuinbouwsector, met een schat aan ervaring op het gebeid van innovatie en duurzaamheid.


Jessie-Lynn van Egmond, een gepassioneerde civiel ingenieur en winnaar van een Jo Kolk studiebeurs, heeft zich gewijd aan het ontwikkelen van duurzame watermanagement in waterarme gebieden. Als Circular Development Manager bij Van der Hoeven Horticultural Products heeft zij de afgelopen jaren gewerkt aan het creëren van bewustwording over de rol die high-tech kassen kunnen spelen in de circulaire economie. Haar expertise op het gebied van waterbeheer en haar betrokkenheid bij het integreren van de sectoren glastuinbouw, water en energie zullen een waardevolle bijdrage leveren aan ons gesprek over de toekomst van voedselproductie.


Annie en Jessie-Lynn zullen hun inzichten delen over hoe innovatie in de glastuinbouw kan bijdragen aan voedselzekerheid en duurzaamheid in Nederland en ook daarbuiten.


Ook zullen zij hun ervaringen van COP 28, waar zij het verhaal van 'Feeding the Future' aan de wereld hebben gepresenteerd, met ons delen.


Onze eigen Anouk Beniest, professor aan de Vrije Universiteit, zal deze avond als gastvrouw en gespreksleider optreden. Met haar diepgaande kennis van duurzaamheid enhaar ervaring in het faciliteren van boeiende discussies, zal zij ervoor zorgdragendat het gesprek op een constructieve en inspirerende manier verloopt.


Tijdens dit diner kun je niet alleen luisteren naar inspirerende verhalen, je kunt ook zelf deelnemen aan een tafel discussie over de rol van innovatie, duurzaamheid en het belang van internationale bijeenkomsten als COP 28.


We kijken ernaar uit je op vrijdag 12 april te mogen verwelkomen. Het wordt een avond vol interessante gesprekken, inspiratie en wellicht ook nieuwe inzichten.


Het Diner:

Voor het diner biedt Homeland een 2-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Bij het inschrijven kunnen deelnemers een keuze maken voor het voor en hoofdgerecht en dieetwensen en eventuele voedselovergevoeligheden aangeven. De keuken houdt hier rekening mee.

Deze bijeenkomst word deels betaald uit het afdelingsbudget. Een bijdrage van €29.50 per deelnemer wordt gevraagd voor de borrel, het diner, koffie/thee en 2 consumpties bij het diner. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Vragen? Stuur ajb een email naar [email protected]

De inschrijving sluit op donderdag 4 april. Mis het niet!


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Homeland Brewery Amsterdam, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: