Dynamic Days 2023

Mon Jul 03 2023 at 09:00 am to Fri Jul 07 2023 at 09:00 pm

Skydive Karjala Ry | Imatra

Ossi Tanskanen
Publisher/HostOssi Tanskanen
Dynamic Days 2023
Advertisement
Sama setti kuin viime kesänä, mutta paremmin. ;)
Tavoitteena on järjestää dynaamiselle lentämiselle mahdollisimman hyvät puitteet, sekä oppimisympäristön jossa pääsee kehittymään oman taitotasoisten seurassa. Hyvän mielen vetämistä unohtamatta.
Porukka jaetaan pieniin ryhmiin taitotason ja kiinnostuksen mukaan. 3-4 henkeä per ryhmä, jotta dynaamisesti liikkuvampia ja näyttävämpiä hyppyjä olisi helpompi toteuttaa. Hypätään samalla ryhmäjaolla niin pitkään kuin jaksaa ja illemmalla kun rupee väsy iskemään niin hurrutellaan yhdessä isoway kulmaa.
Ryhmille arvotaan ryhmän vetäjä, jolloin kyseisen päivän ajan ryhmän vetäjä vastaa hyppyjen suunnittelusta, leedaamisesta, manifestauksesta, turvallisesta vetämisestä etc.. Tarkoitus on antaa jokaiselle mahdollisuus vaikuttaa millaisia hyppyjä hypätään ja myöskin antaa kokemusta mahdollisimman monelle hyppyjen leedaamisesta. Vetovastuun saa halutessaan delegoida eteenpäin haluamalleen henkilölle ryhmän sisällä.
Minimi vaatimustaso:
- Olet jo hypännyt ryhmässä joitakin dynaamisia hyppyjä, eli tiedät mistä on kyse
- Stabiili head down, pysyt tasolla muun ryhmän mukana
- Stabiili head down-kulma, pysyt turvallisesti ryhmän mukana minkä asteisessa hd-kulmassa tahansa, sekä maha- että selkäpuolella
- Pystyt suunnittelemaan ja leedaamaan (omaan taitotasoon soveltuvan) dynaamisen hypyn turvallisuustekijät huomioiden
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Skydive Karjala Ry, Linkokivenkatu 111,Imatra, Finland

Sharing is Caring: