Dubai Business Trip

Fri Nov 24 2023 at 03:00 am to Thu Nov 30 2023 at 03:00 am

Burj Khalifa Dubai | Dubai

Jan Robert Schutte
Publisher/HostJan Robert Schutte
Dubai Business Trip
Advertisement
Na de waanzinnig succesvolle 'Investors Field Trips Vilnius Lithuania' in de afgelopen jaren, organiseren wij eind november opnieuw een business trip en deze keer naar het het prachtige en ultramoderne Dubai. Jan Robert Schutte is een veelgevraagde spreker in Dubai op Crypto & Fintech events en Mark Leenards is ook veelvuldig voor projecten in Dubai geweest. Daarbij hebben zij een groot netwerk opgebouwd.
Kartrekkers zijn Chief Country Manager Mark Leenards (en Chief Entertainment Officer Jan Robert met uiteraard Harry Klip als Time Risk Manager aan hun zijde. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar: meer informatie kun je opvragen bij Mark Leenards: +31647374465 en e-mail: [email protected]
Van 24 t/m 30 november a.s. bezoeken we de bruisende en sprookjesachtige stad Dubai met een groep van ondernemende reizigers. Klik hier voor de flyer met meer informatie.... https://cryptoacademy.nl/dubai-business-trip-2023/
Naast de bekende attracties zoals de Burj Khalifa (met een hoogte van 830 meter het hoogste gebouw ter wereld), de levendige woestijn en de traditionele goud-, specerijen- en sieraden souks, zullen we ook een bezoek brengen aan enkele lokale organisaties, zoals:

- Een lokale beurs of evenement
- Experts op het gebied van internationaal ondernemen of vestigen in Dubai
- Een aanbieder van luxe vastgoed
- Facultatief: Crypto/Fintech Networking Event in de avond

Tijdens de reis word je vergezeld door experts op het gebied van cryptotrading, opties, P2P lending en internationaal ondernemen, die tijdens exclusieve trainingen waardevolle informatie zullen delen.

Voor de sportliefhebbers is er een pakket met een ticket voor de oranje tribune op de Grand Prix van Abu Dhabi, de spectaculaire afsluiter van het F1 seizoen*.

Alle pakketten zijn inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam, een luxe 4 of 5 sterren hotel incl. ontbijt, een diner op grote hoogte, de bovenstaande bedrijfsbezoeken en daarnaast een keuze uit allerlei sociale activiteiten, zoals een bezoek aan de Burj Khalifa, een woestijnsafari en natuurlijk avondvullende programma's, zoals bar hopping inclusief live bands en desgewenst karaoke!
Ook zal er een pre-borrel georganiseerd worden in Nederland om vast kennis te maken met de groep.
Optioneel (tegen bijbetaling) zijn daarnaast Ferrari World en indoor skiƫn (bij gem. 30 graden buitentemperatuur!).

Een onvergetelijke ervaring in een gezellige groep, geschikt voor koppels en soloreizigers*!

Zie bijgaande informatie voor de pakketten die wij aanbieden. Zelf boeken kan uiteraard ook, vraag in dat geval om het pakket excl. vlucht en hotel.

In verband met beschikbaarheid graag reageren voor 11 september a.s.! Klik hier voor meer informatie: https://cryptoacademy.nl/dubai-business-trip-2023/

Met vriendelijke groet,


Mark Leenards, Jan Robert Schutte en Harry Klip

*prijzen voor eenpersoonskamers of 7-daagse reis excl. F1 ticket op verzoek
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Burj Khalifa Dubai, DownTown Dubai,Dubai, United Arab Emirates

Sharing is Caring: