Dread Sovereign & The Flight Of Sleipnir - Ny dato - Beta

Fri Oct 28 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm UTC+02:00

BETA2300 | Sundbyerne

BETA2300
Publisher/HostBETA2300
Dread Sovereign & The Flight Of Sleipnir - Ny dato - Beta
Advertisement
120 kr. i forsalg / 150 kr. i døren
Dread Sovereign (IE) og The Flight Of Sleipnir (US) co-headliner “PILGRIMAGE TO DOOMSDAYS EU TOUR FALL 2021”, der sender rystelser gennem BETA i efteråret 2021.
Primordials vokalist, Alan Averill ”Nemtheanga”, er en yderst produktiv herre, og her kan han opleves med et af sine andre bands, Dread Sovereign, der fandt sammen i 2013, og i januar 2021 udsendte deres tredje hårdtslående album, Alchemical Warfare, på Metal Blade Records.
Dread Sovereign er funderet i beskidt, obskur og tung doom, og trækker alligevel rivende tråde tilbage til guitarbåren heavy metal af den gamle skole med musikalske referencer lige fra Black Sabbath over Hawkwind, til mere aggressive udladninger som dem Hellhammer og Venom kendes for. Dread Sovereign er en flænsende trio, hvis liveoptræden er lige så tung, som deres udgivelser.
På den mere eftertænksomme lydside balancerer amerikanske The Flight Of Sleipnir i spændet mellem folk, hvad måske anes i bandnavnets reference til Odins ottebenede ganger, og moderne blackmetal på den helt episke klinge. The Flight Of Sleipnir skaber en transcendent atmosfære og sammenfletter andægtig ro, isnende vokal og buldrende trommer i sange, der tager præcis den tid en sang skal tage for at udfolde sig.
Glæd dig til en tung og hæsblæsende aften på BETA når efterårsmørket indfinder sig.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

BETA2300, Øresundsvej 6, Sundbyerne, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: