DR Big Band & Annisette | DR Koncerthuset

Sat Oct 29 2022 at 08:00 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
DR Big Band & Annisette | DR Koncerthuset
Advertisement
Dansk rocks vilde rose Annisette møder DR Big Band i Koncertsalen til release-koncert for albummet ’Tale of time’. Oplev en gribende musikalsk rejse gennem sangerindens musikalske verden med hyldest til fortidens ikoner og Savage Rose-klassikere – alt sammen i nye arrangementer for bigband.
Med sin fantastiske stemme og sin dybe indlevelse i musikken er Annisette nået ind under huden på flere generationer af danskere. Gennem over 50 år på scenen har hun formået at tryllebinde publikum ved hver eneste koncert, og i dag er hele Danmark på fornavn med den udtryksfulde sangerinde.
Annisette er først og fremmest kendt som frontfigur i det legendariske rockband Savage Rose, som gennem årtier har givet genlyd på den internationale musikscene med sit unikke lydbillede og stærke kompositioner, som er foreviget på hele 25 albums.
Denne aften kan DR Big Band og Annisette præsentere det enestående ’take’ på sangerindens musikalske verden, som netop er udkommet på albummet ’Tale of time’. Vi folder den store bigband-lyd ud, når Annisette sammen med DR Big Band præsenterer numre af hendes store forbilleder som Bob Dylan, Charlie Chaplin og The Voices of East Harlem.
Alle numre er arrangeret specielt til Annisette og DR Big Band af den Grammy-nominerede danske komponist Peter Jensen, som også er aftenens dirigent – og som i tæt samspil med Annisette samtidig kaster helt nyt lys på et udvalg af de mest intense Savage Rose-klassikere.
Med på scenen er to af Savage Rose’s faste korsangere gennem flere årtier, Amina Carsce Nissen og Naja Rosa Koppel, som er datter af Annisette og Thomas Koppel.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: