Disney On Ice Presents: Dream Big | Oslo Spektrum

Thu Feb 02 2023 at 06:30 pm to 09:00 pm

Oslo Spektrum Arena | Oslo

Disney On Ice
Publisher/HostDisney On Ice
Disney On Ice Presents: Dream Big | Oslo Spektrum
Advertisement
Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner!
Å tro på noe, det er bare selve begynnelsen når familieshowet på is Disney On Ice presenterer Dream Big, kommer til Oslo Spektrum på nyåret.
Opplev Mikke, Minni, Donald, Langbein og stjernene fra Frost, Vaiana, Coco, Aladdin, Skjønnheten og Udyret, Den lille havfruen, Prinsessen og frosken, To på rømmen og flere!
Miguel drømmer om å bli musiker og reiser gjennom de Dødes Rike for å avsløre sannheten om familien sin. Syng med Aladdin, Genie og Jasmine på et eventyr som tar oss med til en helt ny verden. Seil av sted med modige Vaiana og Maui når de leter etter det stjålne hjertet til Te Fiti. La deg inspirere av kjærlighetens magi på Anna og Elsas ferd for å stoppe den evige vinteren.
Opplev og del magiske øyeblikk fra Disneys utrolige fortellinger og sanger. Dette fantastiske familieshowet på is gir alle en grunn til å drømme på Disney On Ice!
Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av.
Vi vet at mange av de yngste blant publikum opplever sin første forestilling her hos oss. Derfor er vi opptatt av å gjøre dette besøket uforglemmelig også for dem.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Spektrum Arena, Sonja Henies plass 2,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: