Diàleg: ‘Teleshakespeare’, 10 anys després

Fri Oct 21 2022 at 07:30 pm to 09:00 pm

Teatre del CCCB | Barcelona

Serielizados Fest
Publisher/HostSerielizados Fest
Di\u00e0leg: \u2018Teleshakespeare\u2019, 10 anys despr\u00e9s
Advertisement
Presentació en exclusiva de l’edició ampliada de l’assaig ‘Teleshakespeare’
About this Event

Lorenzo Mejino i Jorge Carrión parlaran sobre les sèries que han marcat aquests últims deu anys, com ara Joc de trons i La casa del dragón, Euphoria o Stranger Things, i de la nova edició remasteritzada de Teleshakespeare (Galaxia Gutenberg, 2022) de l’assaig sobre la cultura serial, amb 100 pàgines noves d’anàlisi.

Jorge Carrión és escriptor, crític cultural i director del Màster en Creació Literària de la BSM-UPF. Escriu regularment a La Vanguardia i a l’edició en espanyol del Washington Post. Entre els seus llibres, en l’àmbit de les sèries de televisió destaquen la seva novel·la Els morts (Galaxia Gutenberg, 2015) i el seu assaig Teleshakespeare. És autor i narrador de Solaris, assajos sonors (Podium Podcast, Premi Ondas). Ha estat traduït a quinze idiomes.

Teleshakespeare es proposa un doble objectiu: d’una banda, conformar una mena de guia de les més destacades sèries de televisió dels últims anys, algunes de molt conegudes i d’altres sens dubte per descobrir, proporcionant un conjunt d’assajos breus, àgils i lúcids sobre a prop una vintena d’aquestes produccions. D’altra banda, aquest llibre articula la primera reflexió general publicada al nostre país sobre aquest nou fenomen visual i narratiu que ja ha transformat la nostra definició del relat audiovisual, construint, a més, nous models de visionat i interpretació que gràcies a Internet adquireixen una dimensió global immediata.

Sessió en castellà.

Durada: 90 min.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Teatre del CCCB, Plaça de Joan Coromines, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 6.00

Sharing is Caring: