Deep Glaze x DLRM // Return to the Stage // A38 Tetőterasz

Wed Jul 28 2021 at 05:30 pm to 11:15 pm

A38 Hajó | Budapest

DLRM
Publisher/HostDLRM
Deep Glaze x DLRM \/\/ Return to the Stage \/\/ A38 Tet\u0151terasz Visszatér a Deep Glaze!
Jegyek/Tickets: 2000.-2500
Belépés csak védettségi igazolvánnyal!
Gyertek el a megújult A38 tetőteraszéra, ahol a megújult formációval az új lemezünkről fogunk játszani dalokat.
A zenekart 2014-ben Goletsas Yorgos énekes és Topuzidis Dimitris gitáros alapította. A zenekar az elmúlt fél évben jelentős változásokon esett keresztül. A bandához csatlakozott Fülöp Dániel szintetizátoron, Gyányi Marcell basszusgitáron valamint Klausz Ádám lett az új dobos. Újult erővel halad a zenekar karrierjének kikövezett útján.
Az alternatív és klasszikus rock and roll elemeket "industrial" hangzásokkal is vegyítő Deep Glaze zenekar ereje a hitelességében és egyediségében rejlik. Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán zenék elemeinek használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg. Különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy élő koncertjeik felejthetetlenek legyenek.
DLRM
A DLRM egy stoner zenekar Budapestről. A karantén alatt volt ideje a zenekarnak levegőhöz jutni, a kényszer szülte nyugalomban újra tudták gondolni zenéjüket. Új hangszerelésben és új, 3 tagú felállásban sokkal inkább a stoner-pszihedelikus vonalon indultak el és áprilisban kihozták harmadik stúdió lemezüket. Ez az anyag, mely szimplán a “DLRM” nevet viseli, egy meditatív barangolást ábrázol, ősi világot jelenít meg, mely bennünk él és a felszínre tör. Az új dalokat a bakonyi erdő csöndjében rögzítették, a külvilágtól teljesen elszigetelve. A hanganyagot a többszörös Grammy Díjas John Davis masterelte a londoni Metropolis Studios-nál, a bakelit lemez pedig szeptemberben jelenik meg a berlini Nasoni Records-nál.
ENG
Emerging from the vibrant, yet widely unknown music scene of Budapest.
Deep Glaze chose to avoid falling into any patterns, putting themselves under constant pressure to reestablish their music and live performance.
Pulsating dark rhythms with heavy beats and an unexpected whirl of guitars fine-tuned with sleazy vocals on the top.
Playing intense, sweat dripping live shows are their only chance of escaping the monotone Hungarian reality

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Music in BudapestEntertainment in Budapest

Sharing is Caring: