DE MARKT nightmarket

Sat Jun 18 2022 at 04:00 pm

Kőbányai Kortárs Kultúr Központ - 4K | Budapest

K\u0151b\u00e1nyai Kort\u00e1rs Kult\u00far K\u00f6zpont - 4K
Publisher/HostKőbányai Kortárs Kultúr Központ - 4K
DE MARKT nightmarket
Advertisement
DE MARKT nightmarket
✨Napjainkra kikopott a városból a bolhapiacozás műfaja , és már sokkal inkább online, a Marketplace-en, Fife csoportokban, vagy saját gardróbos oldalakon kerülnek gazdára a már valaki által egyszer szeretett tárgyak. Hiszünk abban, hogy a jövő ezeké a tárgyaké, és abban is, hogy a jövő kézzelfogható és analóg.

?Gyakran futunk bele ezekbe a hívószavakba, marketing stratégiaként, jószándékból vagy trendiségből, és emiatt gyakran érződik nehéznek kapcsolódni hozzájuk. Ezért azt szeretnénk, ha a bolhapiacra olyan tárgyakat, kincseket hoznátok magatokkal amiknek története van, és azt is szeretnénk ha meg is osztanátok velünk.

?Tudjuk, hogy ami valakinek már értéktelen, másnak lehet a legnagyobb kincs is, főleg egy olyan korszakban, amikor különböző okok miatt egyre inkább fordulunk a másodkézből vagy nem is beszélve az egyedi, kézzel készített termékek irányába.
..............................................................................................................................
?Ha kedvetek támadt elhozni a kincseiteket hozzánk akkor három teendőtök van.
1.Eldönteni, hogy asztalt vagy takarót szeretnél-e magadnak. A piac növekedése bizonyos mértékben korlátozott az asztalaink számának függvényében, így ha lehetőséged van hozni magaddal, az előnyt jelenthet a jeletnkezésnél.
2. A helypénz 5000 forint lesz, ennek az elutalása a foglalás véglegesítésének feltétele. Ezt az összeget a piac és a vele dolgozók finanszírozására és fejlesztésére fordítjuk.
3.Két fotót fogunk tőled kérni, egyet rólad, és egyet a szívednek legkedvesebb tárgyról, amit hozol magaddal és ennek a történetét. Ez is a jelentkezés feltétele. :)
4.Küldd el a FB / insta fiókod nevét,amivel taggelhetünk!
..............................................................................................................................
Az udvarunk hatalmas, de sajnos az asztalok/ takarók helye korlátozott, ezért first comes first alapon, aki mind a négy pontot elküldte nekünk annak fogunk tudni először asztalt biztosítani.
Köszönjük és alig várjuk, hogy találkozzunk!❤️
? + ? + ? + ?
More infos coming soon!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kőbányai Kortárs Kultúr Központ - 4K, Füzér utca 37,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Discover more events by tags:

Business in BudapestMarketing in Budapest

Sharing is Caring: