DAYYANI @Hotel Cecil, København

Thu Feb 23 2023 at 08:00 pm

Hotel Cecil | Herlev

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
DAYYANI @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
DAYYANI fra indiepop-bandet Ganger fejer dig af benene med sensuel R&B overtrukket med 00'er-glitter til et kogende popshow på Hotel Cecil.
——————————————
DAYYANI på Hotel Cecil
• Billetpris: 185kr
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC2302B
• Døre til koncertsalen åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5
——————————————
Dansk-iranske DAYYANI udlever sine vådeste 00’er-drømme gennem sin sjælfulde og energiske popmusik. Vi taler Britney, Destiny’s og Timberlake møder skandinavisk R&B, mellemøstlige toner og oceaner af attitude Efter at den unge sangerinde turnerede med indiepop-bandet Ganger igennem hele 2021, har DAYYANI i løbet af 2022 slået sit eget navn fast på den danske musikscene.
På rekordtid er hun blevet et af de mest omtalte nye navne på den danske musikscene. Hendes ikoniske live-performances med sit unikke band, har vist overbevisende musikalitet, kække koreografier, percussion og en overlegen vokal har fået publikum og anmeldere til at ryste røv og give slip på alt.
I 2022 har DAYYANI turneret intenst rundt i Danmark, spillet festivaler som Roskilde Festival, Spot Festival og Reeperbahn Festival i Hamborg og udgivet sin EP ”… Still Learning”. Til februar indtager hun Hotel Cecil med et brag af et popshow.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: