Danso, i doncs existeixo

Mon Jul 18 2022 at 05:00 pm to Fri Jul 22 2022 at 09:00 pm

IATBA - Instituto de Arteterapia Transdisciplinaria de Barcelona | Barcelona

UBK Ki Dojo Catalunya
Publisher/HostUBK Ki Dojo Catalunya
Danso, i doncs existeixo
Advertisement
DANSO, I DONCS EXISTEIXO
Taller de cos i moviment en diàleg amb les altres arts
Gemma Mas
Del 18 al 22 de juliol de 2022
Organitza: IATBA
En aquests temps que estem vivint, aquest taller és una oportunitat de connectar amb la bellesa i amb el que és vital de cadascú, a reconèixer-se, sentir-se i obrir-se a noves possibilitats, a comunicar-se i permetre’s ser a través de la vivència estètica, amb l’expressió corporal pròpia de cadascú i en contacte amb altres arts com la música, plàstica, poesia, performance, teatre, etc.
A través de l’escolta i el moviment, viatjar al cos, ocupant-lo, reconquerint-lo i obrint espais interns. Aguditzar els sentits i la percepció. Donar espai perquè neixi la dansa, la teva dansa, la meva dansa…
Treballarem escoltant el cos, sentint com neix el moviment, com es desenvolupa i es converteix en dansa, i connectant amb la dansa essencial de cadascú, la més íntima i personal. Ballarem al so de músiques internes, al so de músiques externes i en el silenci.
Des de l’autocura, explorarem allò micro i allò macro, allò lent i allò ràpid, allò intern i allò extern, l’aprop i el lluny, la part i el tot, allò dur i allò tou… les meves pells, quines històries explica el meu cos, quines històries explica el cos de l’altre i dels altres, què vull explicar, què vull crear… La ment descansa, el cos flueix i s’expressa.
Informació i inscripcions:
IATBA- C/ Regomir, 18-22, 2º BARCELONA
Tel: 696136428
[email protected]
https://www.iatba.org/danzo-luego-existo/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

IATBA - Instituto de Arteterapia Transdisciplinaria de Barcelona, C/Regomir 18-22 2º,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Tickets

Sharing is Caring: