Dansa: "The grooves experience" de Jazzbetween

Thu Sep 28 2023 at 07:30 pm

Centre Cívic Barceloneta | Barcelona

Centre C\u00edvic Barceloneta
Publisher/HostCentre Cívic Barceloneta
Dansa: "The grooves experience" de Jazzbetween
Advertisement
CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA
PROGRAMA DE RESIDÈNCIES
DANSA’M
Peces de dansa amb focus en el treball coreogràfic.
ELEKTRICS
Propostes que investiguen en nous llenguatges, noves narratives i performance.
Totes les activitats són gratuïtes i amb reserva prèvia.

Dijous 28 de setembre a les 19.30h
"The grooves experience" de Jazzbetween
ELEKTRICS
Performance-experiència The Grooves Experience és el resultat de la cerca de l'essència del “clubbing”. Els moviments quotidians dins d'un club i la transformació de les tècniques de la dansa urbana, inspiren a aquesta peça per a crear partitures de grooves que inclouen moviments de dj´s, ballarins i la multitud representats per un duo.
Busquem l'essència del groove en la pulsació que ha quedat latent en la societat després del tancament al 2020 dels grans temples musicals, espais que van servir per a escapar, reflexionar i transcendir l'individual per a arribar al col·lectiu. En veure la dansa com una manera d'aconseguir la transcendència, Marina proposa un espai on dos cossos experimenten els diversos tipus d'estats del “clubbing body" i converteixen l'escenari en una pista de ball on es convida al públic a compartir un estat i una pulsació comuna.
Direcció: Marina Pravkina // Assistent de direcció: Adrián Vega // Coreografia i intèrprets: Marina Pravkina i AdrianVega // Producció musical: Cengiz Ulusahin // Vestuari: Marina Pravkina & Elegance Artificielle // Fotografia: Gelya Andrushina // Il.luminació i vídeo: Petar Tanev // Assessorament artístic: Julia Rubies // Support: GRANER, Hop Festival, Play Barcelona, Centre Cívic Tomasa Cuevas-Les Corts, Centre Cívic Barceloneta.
Durada: 60 minuts.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Centre Cívic Barceloneta, C/ Conreria 1,Barcelona, Spain

Sharing is Caring: