DAC Arkitekturløb - København

Sun May 08 2022 at 08:00 am to 01:00 pm

Dansk Arkitektur Center - DAC | Herlev

Dansk Arkitektur Center - DAC
Publisher/HostDansk Arkitektur Center - DAC
DAC Arkitekturl\u00f8b - K\u00f8benhavn
Advertisement
Kom og vær med når DAC Arkitekturløb København vender tilbage d. 8. maj 2022. Arkitekturløbet giver dig en helt særlig mulighed for at løbe eller gå igennem museer og bygninger, som normalt er lukket for løbende gæster. Løbet arrangeres i partnerskab med DGI Storkøbenhavn.
DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men ikke helt som du er vant til. Helt ekstraordinært får du nemlig mulighed for at løbe gennem normalt lukkede passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Løbet er for dig, der elsker byen og at løbe eller gå tur i København. Omgivelserne er lige inspirerende, om du løber eller går 5, 10 eller 15 kilometer i timen. For arkitekturen i København byder på oplevelser i den absolutte verdenstop. Oplevelser der bare venter på at blive opdaget.
Løbet skydes i gang ved BLOX, hvor du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute, særligt udvalgt af DAC og DGI Storkøbenhavn. Ruten byder på en perlerække af byens smukkeste bygninger – med helt exceptionelle muligheder for at løbe igennem bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden. Vi arbejder hårdt for at få ruten på plads, men vi kan allerede nu afsløre at Designmuseum Danmark og Statens Museum for Kunst i år er med på listen.
Så tag løbeskoene på, tag venner eller familie under armen og oplev byens arkitektur på en helt ny måde. Men skynd dig: Der er begrænsede pladser til løbet.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Dansk Arkitektur Center - DAC, Bryghuspladsen 10, 1473 Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Herlev

Sharing is Caring: