Curs Reiki Angelic

Fri Jan 27 2023 at 05:00 pm to Sun Jan 29 2023 at 02:00 pm

Barcelona- Sants-Badal | Barcelona

Neus Miquel Tapies
Publisher/HostNeus Miquel Tapies
Curs Reiki Angelic
Advertisement
REIKI ANGÈLIC NIVELLS 1 & 2
Vídeo català:

Video castellano:

(explicación en castellano más abajo)
El Reiki Angèlic és una tècnica de sanació que treballa amb àngels, arcàngels, mestres ascendits i ascendides i altres éssers de llum pura.
Els àngels i éssers de llum pura són energies de diferents freqüències que ens ajuden a fer una sanació més eficaç i amb molt amor. Nosaltres també som energia, però estem encarnats en un cos material, físic.
Durant el curs, els àngels i éssers de llum pura fan les iniciacions i ancoren els símbols en el cos energètic de la persona. El Reiki Angèlic connecta l’alumne amb l’energia de la seva ànima i l’ajuda a ser un canal pur entre els éssers de llum pura i la persona que rep la sanació (que també pot ser ella mateixa, en el cas d’autosanació).
Durant el curs, connectem amb la pau interior i l’amor incondicional, que són les millors eines tant pel nostre creixement personal com per a fer una sanació perfecta per a cadascú. Es produeix un canvi interior gran i, per tant, un canvi de consciència.
Un curs per a aprendre a sanar amb l’energia dels àngels i canalitzar l’energia universal cap a la Terra i els que en formem part; per a aprofundir en la connexió amb nosaltres i amb aquestes energies i, per a qui ho desitgi, utilitzar el Reiki Angèlic professionalment. El Reiki angèlic pot ser aplicat tant a persones com a animals. No és necessari conèixer altres sistemes de sanació.
Durant el curs rebràs:
۞ Una neteja angèlica a tots els nivells abans de les sintonitzacions.
۞ Les sintonitzacions dels nivells 1 i 2 de Reiki Angèlic, incloent l’anclatge de 8 símbols.
Aprendràs les tècniques de:
۞ Autosanació
۞ Sanació amb Mestres Ascendits
۞ Sanació multidimensional, vides passades i realitats paral·leles
۞ Sanació a distància
۞ Com sintonitzar cristalls, essències florals i altres materials que vulguem fer servir.
Se’t proporcionarà el següent material:
۞ Cristall Mestre.
۞ Manual del curs amb l'explicació de les diferents tècniques de sanació, els símbols i informació sobre els chakras.
۞ Certificat de practitioner de Reiki Angèlic 1 i 2 avalat per l’Associació de Reiki Angèlic del Regne Unit (Angelic Reiki Association UK), que permet utilitzar el Reiki Angèlic professionalment.
Dates: 27, 28 i 29 de gener de 2023
Horaris:
Divendres de 17h a 19.30h (possibilitat de variar l'horari)
Dissabte de 10h a 18.30h amb pausa per dinar
Diumenge de 10h a 14h
(Comencem i acabem puntualment)
Preu: 225€
Lloc: Barcelona Sants - Badal
Inscripcions i més informació:
645 85 40 06 (WhatsApp i Telegram)
[email protected]

Impartit per Neus Miquel Tàpies: Mestra de Reiki Angèlic i sanació energètica, practitioner de Colorpuntura, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach I zoofarmacognosi; veterinària, etòloga.
Facilitadora de cursos i tallers de Reiki Angèlic, Essències Animals, Gestió energètica, Flors de Bach, Zoofarmacognosi, Etologia. Meditacions i sanacions grupals.
Fomentadora de la diversitat.
Vull crear espais segurs lliures de LGTBIfòbia, masclisme, racisme, capacitisme, gordofòbia i qualsevol altra discriminació.
www.neusmiquel.com
----------------

REIKI ANGÉLICO NIVELES 1 & 2
Video:

(Qué es el Reiki Angélico)
El Reiki Angélico es una técnica de sanación que trabaja con ángeles, arcángeles, maestros ascendidos y ascendidas y otros seres de luz pura.
Los ángeles y seres de luz pura son energías de diferentes frecuencias que nos ayudan a hacer una sanación más eficaz y con mucho amor. Nosotros también somos energía, pero estamos encarnados en un cuerpo material, físico.
Durante el curso, los ángeles y seres de luz pura hacen las iniciaciones y anclan los símbolos en el cuerpo energético de la persona. El Reiki Angélico conecta al alumno con la energía de su alma y le ayuda a ser un canal puro entre los seres de luz pura y la persona que recibe la sanación (que también puede ser ella misma, en el caso de la autosanación).
Durante el curso, conectamos con la paz interior y el amor incondicional, que son las mejores herramientas tanto para nuestro crecimiento personal como para hacer una sanación perfecta para cada uno. Se produce un cambio interior grande y, por lo tanto, un cambio de conciencia.
Un curso para aprender a sanar con la energía de los ángeles y canalizar la energía universal hacia la Tierra y los que en formamos parte; para profundizar en la conexión con nosotres mismes y con estas energías y, para quien lo desee, utilizar el Reiki Angélico profesionalmente. El reiki angélico se puede hacer tanto a personas como a animales. No es necesario conocer otros sistemas de sanación.
Durante el curso recibirás:
۞ Una limpieza angélica y sanación de karma antes de las sintonizaciones.
۞ Las sintonizaciones de los niveles 1 y 2 de Reiki Angélico, incluyendo el anclaje de 8 símbolos.
Aprenderás las técnicas de:
۞ Autosanación
۞ Sanación con los Maestros Ascendidos y sanadores galácticos
۞ Sanación multidimensional, vidas pasadas i realidades paralelas
۞ Sanación a distancia
۞ Como sintonizar cristales, esencias florales y otros materiales que queramos utilizar.
Se te proporcionará el siguiente material:
۞ Cristal Maestro.
۞ Manual del curso con la explicación de las diferentes técnicas de sanación, los símbolos e información sobre los chakras.
۞ Certificado de practitioner de Reiki Angélico 1 y 2 avalado por la Asociación de Reiki Angélico del Reino Unido (Angelic Reiki Association UK), que permite utilizar el Reiki Angélico profesionalmente.
Fechas: 27, 28 y 29 de enero de 2023
Horario:
Viernes de 17h a 19.30h (posibilidad de variar el horario)
Sábado de 10h a 18.30h con pausa para comer
Domingo de 10h a 14h
(Empezamos y terminamos puntualmente)
Lugar: Barcelona Sants - Badal
Precio: 225€
Para más información e inscripciones:
645854006 (Whatsapp y Telegram)
[email protected]

Impartido por Neus Miquel Tàpies: Maestra de Reiki Angélico y sanación energética, practitioner de Colorpuntura, Cristaloterapia, Cromoterapia, Aurasoma, Flores de Bach y zoofarmacognosis; veterinaria, etóloga.
Facilitadora de cursos y talleres de Reiki Angélico, Esencias Animales, Gestión energética, Flores de Bach, Zoofarmacognosi y Etología. Meditaciones y sanaciones grupales.
Fomentadora de la diversidad.
Quiero crear espacios seguros libres de LGTBIfobia, machismo, racismo, capacitismo, gordofobia y cualquier otra discriminación.
www.neusmiquel.com
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Barcelona- Sants-Badal, ,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Discover more events by tags:

Health-wellness in Barcelona

Sharing is Caring: