Családállítás

Sun Dec 05 2021 at 09:00 am to 01:00 pm

Közös Lépés Pszichológiai Tanácsadó Központ | Budapest

Pszichol\u00f3gus Magyar-G\u00e1ti Szilvia
Publisher/HostPszichológus Magyar-Gáti Szilvia
Csal\u00e1d\u00e1ll\u00edt\u00e1s
Advertisement
A csoportos foglalkozáson a családállítás technikáját alkalmazom.
A családállításról:
Megszületése Bert Hellinger nevéhez fűződik. Egyik alapköve a rendszerszemlélet, ami alapján minden, ami rendszerben működik, megjeleníthető és megváltoztatható a megfelelő szabályok tiszteletben tartásával. A klasszikus családállításban Hellinger leírta ezeket a konkrét szabályokat pl. első feleség a második feleség előtt áll, a nő költözik a férfi városába/országába stb., az én általam megtanult és vitt családállítási modell meglátása az, hogy a rendszert működtető erő a szeretet és a szeretet rendje, útja. Lélekállításnak nevezzük. A klasszikus családállítás másik fontos alapköve a Rupert Sheldrake által tanulmányozott ún. morfogenetikus mező létezése, amely alapján elmondható, hogy a lények (állatcsoportok, állat és gazdája, emberek) között láthatatlan összeköttetések vannak, melyek által az egyének távolról is tudnak egymásról (érzések, megérzések, gondolatok formájában). Ez által az energiamező által vagyunk képesek egymásnak segíteni a családállító térben, mikor is a segítő képviselők nem szerepet játszanak el egy állítás során, hanem a képviseltek érzéseit, állapotait élik meg. Az lélekállítás technikájában nem csak családtagokkal és személyekkel tudunk dolgozni, hanem különböző entitásokkal is (érzelem, viselkedés, állapot), valamint nem jellemző a beszéd, a csend terében mozgunk.
Az állító hozza a témáját, a segítők pedig az állításban résztvevő személyeket, vagy különböző entitásokat képviselnek. Ez semmilyen előképzettséget nem igényel, azon kívül, hogy érzel, gondolkozol és jelen vagy.
Az állítás terében megjelenik belső rendszered, melyen valamelyest fizikai szinten próbálunk változtatni, hogy az hatását kifejtve belső változásokat hozzon létre benned és így kihasson idővel a körülötted lévő világra.
Az alkalom előtt minimum 48 órával jelezni kell a lemondást, különben ugyanúgy ki kell fizetni.
Időpont:
2021 dec. 5, vasárnap, 9:00 - kb. 13:00
Helyszín:
Közös Lépés Pszichológiai Tanácsadó Központ
Részvételi díjak:
Állítás: 12 000 Ft
Segítői részvétel: 2000 Ft
Jelentkezés:
[email protected]
0670 617 9465
A jelentkezéseket csak a fent megnevezett elérhetőségeken fogadok el, ezen a felületen az 'Ott leszek" opció kiválasztása nem számít!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Közös Lépés Pszichológiai Tanácsadó Központ, Alkotás utca 15, Budapest, Hungary, 1123, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: