Cruisin w/ Bart Skils / Jay Lumen / Mark Reeve 0723

Sat Jul 23 2022 at 02:00 pm to 10:00 pm

Bem rakpart, Budapest 1011, Magyarország | Budapest

Mark Reeve
Publisher/HostMark Reeve
Cruisin w\/ Bart Skils \/ Jay Lumen \/ Mark Reeve 0723
Advertisement
Belépők: https://www.ticketswap.hu/cruisin
Minden bizonnyal többen úgy fognak dönteni, hogy kihagyják a szombat napközbeni rendezvényt! Ezért a felszabaduló helyek függvényében lesz a helyszínen jegyvásárlásra lehetőség!!!!
Az indulás helye: I. kerület Jégverem utcai kikötő!!!!

Óriási sikerrel zárult tavaly szeptemberben a Cruisin szezonzárója, amikor is Bart Skils főszereplésével a keményebb ütemek kerültek előtérbe. Igazi örömzenélés volt az Európa Hajó fedélzetén, amit a fellépők és a közönség is nagyon élvezett. Nem volt kétség afelől, hogy 2022-ben is lesz techno a hajós bulin!
A mondás pedig úgy tartja, miszerint nyertes taktikán ne változtass. Így aztán a jelenkori techno egyik legsikeresebb producere Bart Skils idén is főszerepet kap, akiről nem csak mi gondoljuk azt, hogy a Drumcode csapatának egyik legtehetségesebb producere. A Hollandiából érkezett Bart Skils-ről nem túlzás azt állítani, hogy egy igazi slágergyáros, hiszen elévülhetetlen érdemeket szerzett az elmúlt évek nagysikerű megjelenéseivel (Fight club, Your mind, West of the moon)
A legközelebbi Cruisin alkalmából két pályatársa is vele fog tartani. A frankfurti illetőségű Mark Reeve régi motoros a szakmában. 2010 óta rendszeresen jelennek meg zenéi a techno színtér legjelentősebb kiadóinak gondozásában, mint például a Cocoon Recordings, Soma, BEK Audio, Herzblut, Traum Schallplatten, Terminal M vagy természetesen a Drumcode.
A Cruisin 2022-es techno szeánszán Jay Lumen fogja képviselni a hazai színeket, akinek népszerűsége Bart Skils és Mark Reeve ismeretségével vetekszik nem csak itthon, hanem az egész világon, és akkor még finoman fogalmaztunk. Számára sem lesz ismeretlen a hajó, hiszen több alkalommal is zenélt már a Cruisin fedélzetén. Jay Lumen-t nem véletlenül aposztrofálják sokan úttörőnek, hiszen számtalan áttörhetetlennek hitt falat döntött már le munkásságával.
Feszes ütemekből biztosan nem lesz hiány. Technora fel! Legyen tánc!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bem rakpart, Budapest 1011, Magyarország, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: