Crooners Night Club BigBand Heerlen en Geralt van Gemert

Sun Dec 19 2021 at 03:00 pm to 06:00 pm

Auberge de Rousch | Heerlen

Big Band Heerlen
Publisher/HostBig Band Heerlen
Crooners Night Club BigBand Heerlen en Geralt van Gemert
Advertisement
‘Crooners Night Club’ vertelt het verhaal van legendarische artiesten in een wereld vol entertainment en muziek uit het American Songbook. Een collectie van de succesvolste Amerikaanse Broadway hits, muzikaal begeleid door de BigBand Heerlen (o.l.v. Joris Minten) en Limburgs’ bekendste jazzzanger Geralt van Gemert. De bigband vierde al eerder mooie successen met o.a. tributes aan Frank Sinatra, Walt Disney en Michael Bublé.
‘Crooners Night Club’ neemt je mee naar de clubs van Chicago, Las Vegas en New York in de jaren 50 van de vorige eeuw. Gezien het programma, de performers en de ambiance kun je een gloedvolle middag verwachten met onvergetelijke muziek en de authentieke sfeer en intriges van toen.
Corona
De aangescherpte Corona-maatregelen hebben ertoe geleid, dat vrijwel alle concerten in de decembermaand zijn afgelast. In principe is dat jammer en niet nodig: als iedereen zich aan de regels houdt, is een evenement veilig te organiseren! Dus: met een geldige QR-code, een vaste zitplaats, voldoende afstand en de juiste hygiënische maatregelen kan iedereen toch wat muzikale kleur brengen in de steeds kaler wordende sfeer naar de feestdagen!
‘Crooners Night Club’
Zondag 19 december vanaf 15:00 uur
Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen
Entree € 10,-
Voorverkoop via Tickli (https://shop.tickli.nl/checkout/4b27bf10-4acf-11ec-85b3-9d9dd1696456/event)
www.bigbandheerlen.nl
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen, Netherlands, Heerlen, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: