Club Sonic Reducer: Weird Omen (F) + Summon King Sykes

Fri Oct 29 2021 at 08:00 pm to 11:30 pm

Råhuset | Copenhagen

R\u00e5huset
Publisher/HostRåhuset
Club Sonic Reducer: Weird Omen (F) + Summon King Sykes
Advertisement
Ny klub indtager Råhuset!
Club Sonic Reducer vil hovedsageligt præsentere garagerock/punkrock og rock’n’roll i genrens bredeste forstand, men vil ikke begrænse sig til det. Så forvent skramlet, skævt, hårdt, råt, underligt, nyt/gammelt, ja, kort sagt, forbandet god musik!
Klubben lægger benhårdt fra start med de franske psych-garagerockere Weird Omen.
* * * * * * * * *
WEIRD OMEN
“Primitive garage, a deluge of trash brass, reverb, and fuzzzzz”
“a crypto-hypnotic garage trance, blending ‘60s tones and psychedelic neo-garage”
“France’s strangest garage-psych-rock trio - comprised of guitar, sax, and drums. Lost somewhere between The Cramps and The Kinks”
I 2013 udgav Weird Omen debutalbummet 'Last Train For Love', og selv efter udgivelsen af tre LP'er og en række singler er Weird Omen stadig svære at sætte i genrebås. Der drages paralleller til bands som Morph*ne og James Chance, men selvom Weird Omen henter inspiration som alle andre er resultatet fuldkommen unikt. Et spektakulært liveband med guitar/vokal, trommer/vokal og baritonsaxofon og med medlemmer fra bl.a. King Khan & The Shrines og The Anomalys. Forbered dig på en koncertoplevelse der bliver både vanvittig og fuldstændig genial. Er du til psych, og kan du lige garagerock, så vil du elske Weird Omen!
?http://weirdomen.bandcamp.com
?https://www.facebook.com/weirdomentheband

SUMMON KING SYKES
Summon King Sykes er det musikalske samarbejde mellem fire kammerater, der mødes i et dunkelt øvelokale for at dyrke deres fælles passion for larmende pedaler, kraftfulde forstærkere og mægtige riffs.
Musikken er instrumental fuzzrock fuld af tunge, basdrevne passager og dynamiske guitarriffs. Live-oplevelsen er centreret omkring den rige instrumentering, der bygger på samspillet mellem bandets fire medlemmer. Lyden fremkaldes af nedstemte instrumenter, dødbringende pedaler og kolossale forstærkere. De dunkende trommer dikterer slagets gang med den kraftfulde bas, mens guitarerne krænger sig igennem lydbilledet med altødelæggende riffs og skrigende leads. Herved inviteres lytteren på en musikalsk rejse gennem ruinerne af et helligt tempel i en rus af medicin fra en ukendt shamansk stamme.
?www.facebook.com/summonkingsykes
?https://summonkingsykes.bandcamp.com/releases
* * * * * * * * *
Døre kl. 20:00 / Koncertstart: 21:00
Forsalg: 80 kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 110 kr.
Billetlink: https://ticket.livebackend.com/huset/e/weirdomen/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: