Club 3voor12 Tilburg: NORE + Andy & The Antichrist + Cashmyra // Hall of Fame

Thu Sep 28 2023 at 08:00 pm to Fri Sep 29 2023 at 12:00 am

Hall of Fame | Tilburg

Hall of Fame
Publisher/HostHall of Fame
Club 3voor12 Tilburg: NORE + Andy & The Antichrist + Cashmyra \/\/ Hall of Fame
Advertisement
Wij presenteren: Club 3voor 12 Tilburg! Kom op 28 september 3 lokale bands checken in de Hall. Met een mix van energieke en rustige indiemuziek tot mild intimiderende postpunk, blazen NORE, Andy and the Antichrist en Cashmyra je helemaal omver! ?
????
Alternatief maar knuffelbaar; het vijftal van de band NORE heeft het hart op de goede plek zitten. Met een mix van energieke en rustigere indiemuziek nodigt NORE de luisteraar uit om het leven in één optreden te doorlopen. Het ene moment dein je mee op een nummer over existentiële vraagstukken, en tien minuten later dans je met je buurman op een nummer over een mislukte relatie. Als toeschouwer maakt het niet uit wie of wat je bent, hoe oud of hoe jong- iedereen is welkom.
???? ??? ??? ??????????
maakt muziek die een dunne lijn bewandelt tussen pop en heavy indie, waarbij zowel de heupen als de ellebogen van de luisteraar in beweging dreigen te komen. 20 april brachten ze hun langverwachte debuutalbum Awful/Awesome uit.
????????
De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gespuwd. Met het debuutalbum ´Moreel Verwerpelijk´ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde het meerdere malen in Vera en deed het mee aan Popronde. Op de nieuwste EP 'Privé' komt het duo meer tot wasdom en deelt het een persoonlijkere kijk op het leven.

???????: €12,00
❗️??? ??!❗️
??????? ?? ?????? ???? ????, ???? ?????? ????????????? ????.
??? ???? ??????? ?????? ??? ?? ???? ??? ????????????
?????? ????: 20:00
????? ?????????: 20:30
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hall of Fame, Burgemeester Brokxlaan 6,Tilburg, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Music in TilburgEntertainment in Tilburg

Sharing is Caring: