Clàssic Byron. Montserrat Seró & Gustavo Llull

Sat Apr 29 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

Libreria Byron | Barcelona

Byron - Librer\u00eda y espacio cultural
Publisher/HostByron - Librería y espacio cultural
Cl\u00e0ssic Byron. Montserrat Ser\u00f3 & Gustavo Llull
Advertisement
Concert de Montserrat Seró, soprano i Gustavo LLull, piano. Programa a determinar
About this Event

Formada en cant líric i pel seu interès en el gènere de la cançó i les seves històries, Montserrat Seró es va especialitzar en cant al màster de Lied de la Fundació Victoria de los Ángeles. Actualment investiga l'evolució de la seva veu encarnant alguns personatges del món de l'òpera. El seu interès per les àmplies naturaleses musicals la porta a cantar diferents estils i a obrir-se a la improvisació.

De gustos i activitats musicals variades, el pianista Gustavo Llull se sent atret per la música de cambra, coral o el lied i gaudeix de l'expressivitat dels musicals i del jazz. D'esperit barroc també disposat a jugar en llenguatges moderns. Es va perfeccionar al piano amb Yiya Díaz, creadora del Mètode Cos-Art, la qual li va possibilitar canalitzar el seu tarannà creatiu cap el piano.


* L'entrada al concert inclou una copa-maridatge oferta i presentada per les expertes en vins de Donesvi, Emma Benet i Laura Milán (ambdues, Certified wine educator WSET). Celler presentat: Cal Batllet DOQ Priorat. (Maridatge exclusiu per a majors de 18 anys. Els menors d'edat tenen un refresc inclòs amb l'entrada).


Event Photos
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Libreria Byron, 32 Calle de Casanova, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 16.00

Sharing is Caring: